مروری بر پروتکل های مسیریابی در شبکه های خودرویی VANET و بررسی چالش ها و عملکردها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم مهندسی و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ARESIT01_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 338
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه صائب نیا

گروه مهندسی کامپیوتر موسسه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی ایران

مریم خرمدوست

گروه مهندسی کامپیوتر موسسه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی ایران

سحر توکل

گروه مهندسی کامپیوتر ، واحد خوراسگان ، دانشگاه آزاد اسلامی، زواره، اصفهان- ایران

عباس میرزایی

گروه مهندسی کامپیوتر واحد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ایران

چکیده

شبکه موردی بین خودرویی یک تکنولوژی جدید سال های اخیر است شبکه بین خودرویی یک شبکه ی ارتباطی بی سیم خود سازمانده و خودکفا است. در این شبکه، ماشین ها، گره هایی هستند که خود به خود، سرویس دهنده و یا سرویس گیرنده ای برای تبادل و اشتراک گذاری اطلاعات هستند. در عصر مدرن، با استفاده زا شبکه بین خودرویی، وسایل نقلیه قادر به تعامل به یکدیگر هستند که این موضوع به آنها کمک می کند تا از هر شرایط بحرانی مانند تصادفات جانبی جاده ها راه بندان های ترافیکی، کنترل سرعت، راه های مخصوص وسایل نقلیه ضروری و موانع دیده نشده وغیره اجتناب کنند. یکی از مهم ترین ویژگی های شبکه های بین خودرویی این است که وسایل نقلیه با سرعت بالا در حال حارکت هستند و توپولوژی شبکه مدام در حال تغییر است که این باعث می شود که گره ها دائم اطلاعات مسیریابی خود را بروز کنند، بنابراین مسیریابی برای انتقال داده در این شبکه ها یک مسئله بسیار مهم و ضروری است و پروتکل های مسیریابی باید قوی و قابل اعتماد باشند. در این مقاله، با مطالعه پروتکل های مسیریابی در شبکه های بین خودرویی و نحوه عملکرد و مزایا و معایب هر کدام از آنها، که بر توسعه پروتکل های مسیریابی جدید با بهیود پروتکل های مسیریابی موجود در آینده نزدیک کمک می کنند، تمرکز شده است.

کلیدواژه ها

شبکه بین خودرویی، پرونتکل مسیریابی، پروتکل مسیریابی فعال، پروکل مسیریابی واکنشی، معماری شبکه بین خودرویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.