تاثیر اندازه ذرات لاست یک بر خصوصیات ریزساختاری، مکانیکی و عایق صوتی ملات های سیمانی قابل چاپ سه بعدی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش سراسری سازه های مقاوم در برابر ضربه و انفجار
  • کد COI اختصاصی: SAZEAMN02_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 289
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا حنفی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه بناب

احمد فهمی

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران، دانشگاه بناب

حامد رحیم پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران -سازه، دانشگاه تبریز

چکیده

فناور ی های چاپ سه بعدی مصالح ساختمانی در صنعت ساختمان در حال پیشرفت می باشد. همانطور که در مقاله به خوبی مستند شده است، این روش های پیشرفته تولید با هدف کاهش آسیب های ناشی از کار و ضایعات مواد، سبب افزایش انعطاف پذیری معماری بوده که می تواند طراحی های پیچیده ای را برای اهداف مهندسی و زیبایی ایجاد کند. در این چارچوب، توسعه مواد کاربردی و پایدار از نظر زیست محیطی یک چالش بسیار مهم برای محققان است. استفاده از ذرات لاستیکی تایر بازیافتی در تر کیبات مبتنی بر ملات پرتلند قابل چاپ سه بعدی سهم منحصر به فردی را در این زمینه دارا می باشد. خط مشی این تحقیق با هدف ادغام عملکرد مهندسی مواد لاستیک سیمان با ویژگی های پیشرفته و روش های افزایش تولید انجام می شود. به طور خاص، دو گروهی از سنگدانه های پلیمری با اندازه پیوسته (پودر لاستیک ۰ الی ۱ میلی متر و گرانول های لاستیک ۱ الی ۳ میلی متر به ترتیب به عنوان جزء ریز و درشت) بر رئولوژی، کیفیت چاپ، ریز ساختار، خواص مکانیکی و عملکرد عا یق صوتی تاثیرگذارند. در مورد کیفیت چاپ، سنگدانه های لاستیکی مخلوط تازه را تغییر داده، چسبندگی بین لایه های چاپ شده را بهبود بخشیده و بنابراین ایزوتروپ مکا نیکی را در نمونه پس از سخت شدن افزایش می دهد. و تاثیر قابل توجه درجه بندی لاستیک بر رفتار ترکیبات در خواص سخت شده یافت می شود. با این حال، کاهش قدرت مکانیکی اثر قابل توجهی در کاهش بیشتر در چگالی و افزایش درجه تخلخل پیدا خواهد کرد.

کلیدواژه ها

چاپ سه بعدی، بازیافت تایر، اندازه ذرات لاستیکی، کیفیت چاپ، بررسی ریزساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.