تاثیر شبکه های اجتماعی بر باورهای مذهبی در دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ABUCONPA05_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 249
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ترکاشوند

کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاداسلامی واحد ملایر

حسین محمدی

کارشناس تربیت بدنی، دانشگاه علمی کاربردی واحد همدان

علی قاسمی

دکترای فلسفه و تعلیم و تربیت، دانشگاه تربیت مدرس تهران

چکیده

مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر شبک های اجتماعی بر باورهای مذهلی در میان دانشجویان دانشگاه بگوعلی سینا همدان انجام شد. روش پژوهش حاضر توصیفی همبستگی است جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان مشغول به تحصیل در سال ۱۴۰۰-۹۹ بود. نمونه مورد نظر در این پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از کل کل جامعه آماری در دسترس به تعداد ۲۵۰ نفر انتخاب شده است. ابزار گرد آوری اطلاعات شامل پرسشنامه باورهای مذهبی که تجزیه و تحلیل داده ها از طریق همبستگی صورت گرفت. نتایج تحقیق نشان می دهد که رابطه معناداری بین شبکه های اجتماعی و باورهای مذهلی وجود دارد. در نتیجه متصدیان دانشگاه باید برنامه ای مشخص و مدون برای استفاده شبکه ها اجتماعی در بین دانشجویان داشته باشند

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، باورهای مذهبی، دانشگاه بوعلی سینا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.