بررسی تاثیر امواج حاصل از انفجار فضاهای زیرزمینی بر روی پرده آب بندو بتن مجاور در سد و نیروگاه گتوند علیا
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی
- کد COI اختصاصی: NCHP03_793
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1026
نویسندگان
کارشناس ارشد مکانیک سنگ در شرکت مشاوره ای مهاب قدس، سد و نیروگاه برق آب
سرناظر حفاری در شرکت مشاوره ای مهاب قدس، سد و نیروگاه گتوند علیا
چکیده
سد گتوند علیا در استان خوزستان، 30 کیلومتری شمال غربی شهرستان شوشتر و 12 کیلومتری شهرستان گتوند واقع شده و آخرین سدی است که بر روی رودخانه کارون احداث م یشود. این سد بلندترین سد خاکی کشور با ارتفاع 180 متر و از نوعسنگریزه ای با هسته رسی است. یکی از فعالی تهای اجرایی این سد، حفاری و تحکیم گالر یهای تزریق پرده آ ببند و زهکش است. هدف از حفاری گالر یهای زهکش که در پایین دست پرده آ ببند حفاری م یشون د، جمع آوری آ بهای زه شده از پردهآ ببند و همچنین رفتارسنجی است. از نظر زمی نشناسی منطقه در سازند بختیاری ( با جنس کنگلومرا) و سازند آغاجاری(سیلت استون- گل سنگ با میان لای ههای نازک ماسه سنگ و پرکنند ههایی از نوع ژیپس و رس) واقع است. طرح شامل چهار گالری زهکش با سطح مقطع حدود 25 مترمربع و 10 گالری تزریق با سطح مقطع حدودی 25 مترمربع است.به دلیل همزمانی عملیات حفاری ( به صورت آتشباری) در گالر یهای زهکش و حفاری -تزریق در گالر یهای تزریق و بررسی اثرات امواج لرزشی بر روی پرده تزریق و بتن گالر یهای مذکور ضرورت رفتارنگاری توسط دستگا ههای لرزه نگار اجتنابناپذیر است. در این مقاله با بررسی نگاش تهای حاصل از دستگا ههای لرزه نگار و با استفاده از استانداردهای موجود، کنترل انفجارات در مجاور تزریقات بررسی م یشود.کلیدواژه ها
سد گتوند علیا، گالری زهکش، بتن، آتشباری، امواج لرزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.