سال انتشار: 1400
محل انتشار: نخستین همایش عدالت و تحول در آموزش و پرورش
کد COI مقاله: CJCE01_024
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 57
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شیوه های کیفیت بخشی به آموزش در فضای مجازی
چکیده مقاله:
همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی اجباری آموزش ها و سوق دادن مدارس به سمت آموزشغیرحضوری در اواخر سال گذشته و تداوم آن در سال تحصیلی جاری به مجموعه نظام آموزشی و درکنار آن معلمان و دانش آموزان آنها شوک وارد کرد . اهداف مورد نظر این پژوهش ، شناسایی اقداماتانجام گرفته توسط مجریان و متخصصان آموزش و پرورش در زمینه آموزش مجازی ، تعیین مسائل ومشکلات آموزش مجازی ، تعیین روش های کار امد و اثر بخش آموزش مجازی می باشد . اینپژوهش با رویکرد کیفی انجام شده است که در میان روش های کیفی از روش تحقیق گراندد تئوریاستفاده شده است . یافته ها به مواردی از جمله افزایش سطح توانایی معلمان در استفاده از رایانه و لپتاپ ، آگاه سازی والدین ، مشارکت دانش آموزان در یادگیری ، روشن سازی روند آموزش ، کاهشحجم کتاب ، ایجادنظم و برنامه ریزی برای تدریس در فضای مجازی ، اشتراک گذاری تجربیات موفقتدریس ، نقش کلیدی و محوری معلم ، نقش هماهنگ کننده برنامه ها و استفاده ازوسایل کمک آموزشی،شناسایی چالش ها توسط مدیر و ارائه راهکار به معلم ، افزایش احساس مسئولیت اولیا در قبالتکالیف دانش آموان ، مدیریت فضای مجازی ، استفاده از آموزش های ترکیبی ، افزایش تاب آوری وانتقاد پذیری در شناسایی شیوه های کیفیت بخشی به آموزش در فضای مجازی اشاره دارد. و نتایجپژوهش شامل یادگیری الکترونیک برخط متناسب با سرعت فردی یادگیری الکترونیکی گروهی و غیرهمزمان ، یادگیری الکترونیکی گروهی و همزمان ،یادگیری سناریو محور، یادگیری مساله محور و هدفمحور، یادگیری موردی ، یادگیری از طریق طراحی ، یادگیری مبتنی بر ایفای نقش ، یادگیری مشارکتی،یادگیری فعال ، و... استخراج گردیده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CJCE01_024 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1384852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظریان، محمدرضا و باباپور، ژاله،1400،شیوه های کیفیت بخشی به آموزش در فضای مجازی،نخستین همایش عدالت و تحول در آموزش و پرورش،زنجان،https://civilica.com/doc/1384852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، نظریان، محمدرضا؛ ژاله باباپور)
برای بار دوم به بعد: (1400، نظریان؛ باباپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مکتب لیبرالیسم با تاکید بر نظریه صلح پایدار کانت
- اقذام پژوهی رویکردی سازنده در جهت اثربخشی برنامه های آموزشی
- آسیب شناسی عدم تمایل معلمان به بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و راهکارهای کاهش آن
- امید و تاب آوری و بهزیستی روانشناختی با عملکرد تحصیلی در دانش آموزان شهر سمیرم
- مقایسه سلامت روانی، افسردگی و امید به زندگی افراد بهبودیافته از کرونا و افراد غیرمبتلا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.