بررسی یک تجربه موفق سیستم پرداخت الکترونیکی PayPal

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF14_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 562
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدکاظم امین پور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق

حسن سالاری برکوئی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق

داوود مسلمان

دکترا دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

سیما شریعتمداری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق

چکیده

پرداخت الکترونیک بستری ضروری در تبادلات مالی است. سرعت، به صرفه بودن، دقت و افزایش حجم تبادلات همراه با سهولت، این بستر را ابزاری برای توسعه اقتصادی قرار داده است. علاوه بر ابزارها و ملزومات ایجاد کانالهای تبادل مالی، ابتکار عمل و ایده های جدید در نحوه تبادل مالی، و خصوصا محرمانگی و سهولت، شرکتهایی را در عرصه پرداخت الکترونیک مطرح کرده و کار به جایی رسیده است که میتوان عینیت پرداخت الکترونیک را با شناخت و تعریف نحوه عملکرد این شرکتها و ایده ها معرفی و لمس کرد. پی پال یک شرکت آمریکایی در زمینه تجارت الکترونیکی و سامانه انتقال وجه است. که امروزه با داشتن بیش از ۳۶۰ میلیون حساب فعال در سرتاسر جهان میلیون ها نفر را از نقل و انتقال سنتی وجه نقد و حواله بی نیاز کرده است.به ادعای برخی، PayPal موجب احیای صنعت فن آوری، و رشد اقتصادی محلی قابل ملاحظه شده است. در این مقاله به طور کلی در مورد تاریخچه، ایده ها ، امکانات و کلیات این پرچمدار پرداخت الکترونیکی بحث می شود.

کلیدواژه ها

پول الکترونیک، کارت اعتباری ، سیستم پرداخت الکترونیک ،PayPal

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.