گذر از کسب و کار محصول محور به کسب و کار خدمات محور دیجیتال مبتنی بر محصول در شرکت های مهندسی مشاور

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: DTIS01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 963
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نمازی زاده

دفتر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور موننکو ایران، تهران

رامین حقیقی خوشخو

دفتر تحقیق و توسعه شرکت مهندسین مشاور موننکو ایران، تهران- دانشیار دانشگاه شهید بهشتی، تهران

چکیده

به طور سنتی مدل کسب و کار شرکت های پروژه محور براساس ارائه ارزش از طریق ارائه محصول است و کارفرما و مشتری در زمان اتمامپروژه ارزش کار را به طور کامل درک می نماید که در این هنگام ارتباط بین مشتری و شرکت خاتمه می یابد. بنابراین تغییرات در مدلکسب و کار محصول محور شرکت های پروژه محور و ارائه خدمات در کنار ارائه محصول می تواند یکی از راه حل های پیشنهادی به منظوردستیابی به رابطه پایدار با مشتری و همچنین افزایش ارزش ادراک شده باشد که در این راستا، امروزه شرکت های پروژه محور در حالایجاد تحول در زنجیره تامین خود هستند و ارائه خدمات را نیز در کنار ارائه محصول به پیشنهادات خود اضافه می کنند که این تحول باگذار از مدل کسب و کار محصول محور به مدل کسب و کار یکپارچه ترکیبی مبتنی بر ارائه محصول و خدمات در حال انجام است .خدمات دهی همواره شامل فناوری هایی بوده است که استراتژی ها ، فرآیندها و ساختارهای آن را شکل می دهند. در حقیقت، استفاده ازفناوری هایی از قبیل کلان داده، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی می تواند ویژگی های خدمات ارائه شده را تقویت نماید و یا به طور کاملتغییر دهد. در واقع شرکت های محصول محور، فناوری های دیجیتالی را برای افزایش کارایی و ارزش ارائه خدمات معرفی می کنند که درعین حال این فناوری ها می توانند فرآیندها و مدل های کسب و کار را نیز به طور همزمان دچار تغییر و تحول نمایند. شرکت مهندسینمشاور موننکو ایران با نزدیک به نیم قرن تجربه و به عنوان شرکتی پیشرو، به منظور دستیابی به رابطه پایدار با مشتریان خود در حالایجاد تحول در زنجیره تامین خود و حرکت به سمت کسب و کار خدمات محور دیجیتال مبتنی بر محصول می باشد.

کلیدواژه ها

کسب و کار خدمات محور، خدمات محصول هوشمند، خدمات دهی دیجیتال، محصول گسترده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.