بررسی تاثیر دانش و مهارت مالی کارمندان بر فرآیند تامین مالی سازمان (مورد مطالعه: کارمندان شهرداری سقز)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF06_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 513
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرمین علی پور

کارشناس مدیریت مالی

چکیده

دستیابی به ساختار سرمایه ای بهینه جهت دستیابی به حداکثر سودآوری، ارزش و حداقل هزینه سرمایه، از جمله موضوعات مهم برای سازمانها به ویژه واحدهای مالی است. سرمایه، یکی از نهاده های اصلی تولید بوده، به دو شکل .۱ دارایی دولت و صاحبان شرکت .۲از طریق فرآیند تامین مالی به دست می آید. فرآیند تامین مالی، یکی از مباحث مهم اقتصاد مالی است، با توجه به این که مدیریت شهری، نیاز به حجم بالای سرمایه دارند؛ لذا انتخاب روش تامین مالی مناسب برای کارمندان بخشهای مختلف شهرداری همواره جزء مسائل مهم بوده، که برای دستیابی به این مهم دانش و مهارت کارمندان امری لازم میباشد. از طرف دیگر با توجه به اهمیت دانش به عنوان یک دارایی با ارزش برای سازمانهای معاصر و انتظارات سازمانها در بهبود عملکرد سازمانی، لذا جستار حاضر برآن شد تا تاثیر دانش و مهارت مالی کارمندان بر فرآیند تامین مالی را در بین کارمندان بخشهای مختلف شهرداری سقز مورد بررسی قرار دهد. برای دستیابی به این مهم داده های مورد نیاز با استفاده از پرسشنامهای محقق ساخته که روایی آن توسط پانل متخصصان و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ مورد ارزیابی قرار گرفت، از کارمندان در دو بخش (کارمندان واحد مالی و کارمندان بخش اداری) آماری جمعآوری شد. نتایج آزمون آلفای کرونباخ بین ۰/۶ تا ۰/۷۷ نشان از پایایی قابل قبول سنجه های مورد مطالعه داشت. نتایج مقایسه ی میانگینها نشان داد که، تفاوت معنی داری در سنجه های مورد بررسی بین دو گروه مورد مطالعه وجود دارد. همچنین نتایج تحلیل همبستگی نشان داد که عوامل رفتار مالی و عوامل محیطی با دانش مالی و دانش مالی با فرآیند تامین مالی رابطه ی مثبت و معنیداری دارند.

کلیدواژه ها

دانش مالی، رفتار مالی، فرآیند تامین مالی، کارمندان شهرداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.