شناسایی و الویت بندی فاکتورهای ریسک پیاده سازی پروژه مدیریت ارتباط با مشتری در ایران

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: پژوهشنامه بازرگانی، دوره: 13، شماره: 51
  • کد COI اختصاصی: JR_ITSR-13-51_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 174
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس کرامتی

استادیار گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی دانشگاه تهران

هانیه مشکی

فارع التحصیل MBA دانشگاه تهران

سلمان نظری شیرکوهی

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تهران

چکیده

این مقاله با مرور ۲۳ مقاله کلیدی منتشر شده در فاصله زمانی سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۸ و استخراج وجم ع بندی فاکتورهای ریسک موجود در ادبیات مذکور، لیستی مشتمل بر ۲۵ فاکتور ریسک پروژه مدیریت ارتباط با مشتری را فراهم آور ده است . سپس با مرور انواع دسته بندی های عوامل کلیدی موفقیت / شکست موجود در ادبیات مدیریت ارتباط با مشتری، مناسبترین دسته بندی را انتخاب نموده و با گنجاندن فاکتورهای ریسک استخراج شده در آن، چارچوب جدیدی از فاکتورهای ریسک پروژه مدیریت ارتباط با مشتری ارائه نموده است . بدلیل ساختار سلسله مراتبی چارچوب پیشنهادی و ماهیت چند بعدی ریسک، از تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی فازی برای الویت بندی فاکتورهای ریسک بر اساس نظر مدیران پروژه فعال در سازمانهای ارائه دهنده خدمات آموزش، مشاوره و فروش نرم افزار مدیریت ارتباط بمشتری در ایران به عنوان خبره استفاده شده است . بر اساس نظر خبرگان، در سازمانهای ایرانی فاکتورهای ریسک مطرح در اولین فازهای چرخه عمر مدیریت ارتباط با مشتری، از جمله "تغییر در مالکان و مدیران ارشد سازمان " و " شناخت نادرست مدیران از مدیریت ارتباط با مشتری و مزایای عملیاتی و استراتژیک آن " مهمترین فاکتورهای ریسک پروژه مدیریت ارتباط با مشتری در سال ۱۳۸۷ بوده است . فاکتورهای ریسک مطرح در فازهای بعدی چرخه عمر م دیریت ارتباط با مشتری، از جمله فاکتورهای دسته بندی کلی " ارزیابی و نظارت پویا " در پایین ترین الویت جای دارند.

کلیدواژه ها

مدیریت ارتباط با مشتری/فاکتورهای ریسک پروژه مدیریت ارتباط با مشتری/چارچوب ریسک پروژه مدیریت ارتباط با مشتری / الویت بندی فاکتورهای ریسک پروژه ( مدیریت ارتباط با مشتری / تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی فازی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.