CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی کارایی سازمانی بر اساس تلفیق «کارت امتیازی متوازن» و «تحلیل پوششی داده های فازی» (مطالعه موردی: شعب بانک سپه شهر تبریز)

عنوان مقاله: ارزیابی کارایی سازمانی بر اساس تلفیق «کارت امتیازی متوازن» و «تحلیل پوششی داده های فازی» (مطالعه موردی: شعب بانک سپه شهر تبریز)
شناسه ملی مقاله: JR_JPMI-9-3_009
منتشر شده در در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

علیرضا بافنده - استادیار، گروه مدیریت صنعتی، واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
سمیرا رفیعی - دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع موسسه آموزش عالی الغدیر

خلاصه مقاله:
در عصر کنونی تحولات شگرف دانش مدیریت، وجود نظام ارزیابی را اجتناب ناپذیر نموده است؛ به گونه ای که فقدان نظام ارزیابی در ابعاد مختلف سازمان را، اعم از ارزیابی در استفاده از منابع و امکانات، کارکنان، اهداف و استراتژی ها؛ به عنوان یکی از علائم بیماریهای سازمان قلمداد می نمایند. تکنیک های مختلفی برای این کار وجود دارد که هر کدام نقاط قوت و ضعف خود را دارند. در این مقاله با ترکیب «کارت امتیازی متوازن[۱]» با «تحلیل پوششی داده­های فازی»[۲]الگویی برای ارزیابی عملکرد شعب بانک ها ارائه می شود. جامعه آماری تحقیق، کلیه شعب بانک سپه شهر تبریز به تعداد ۴۲ شعبه می باشد. شاخص­های اندازه گیری کارایی با استفاده از کارت امتیازی متوازن و با توجه به پیشینه موضوع تعیین گردیده است. برای جمع­آوری داده­های مربوط به هر شاخص از پرسش نامه محقق ساخته استفاده شده است که پس از تایید روایی و پایایی آن در بین جامعه آماری توزیع شده است. برای تجزیه و تحلیل داده­ها و ارزیابی کارایی شعب، تحلیل پوششی داده­های فازی به کار رفته است. نتایج بررسی­ها نشان می­دهد که تعداد ۱۰ شعبه از مجموع شعب فعال در سطح شهر تبریز، کارای قوی، ۲۷ شعبه در رده کارا و ۵ شعبه باقی مانده ناکارا می باشند. [۱]. Balanced Score Card (BSC) [۲]. DEA-Like Model

کلمات کلیدی:
کارایی, تحلیل پوششی داده های فازی, کارت امتیازی متوازن, بانک سپه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1382672/