سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCHP03_402
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,196
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کارآیی لوله های انحراف سنج ابزار دقیق در سدهای خاکی و پیشنهاداتی برای بهبود کارایی، مطالعه موردی سد آزاد
چکیده مقاله:
کنترل ایمنی و پایداری سدهای خاکی با توجه به ماهیت خاص و تنوع مصالح به کار رفته در آ نها از اهمیت خاصی در دوران ساخت و بهر هبرداری برخوردار است. تغییر شک لهای افقی و قائم را م یتوان یکی از نشان ههای تغییرات در پارامترهای مؤثر در پایداری سد دانست. برای انداز هگیری میزان تغییرات قائم و افقی ازابزارهای نشست سنج و انحراف سنج استفاده م یشود. این تجهیزات به غیر از ابزار معمول رفتارنگاری در سدهای خاکی به همراه مشاهدات عینی است که به صورت دور های و منظم انجام م یشود. قابلیت بررسی و کنترل ایمنی و پایداری را مهیا م یسازند. یکی از مه مترین معیارهایی که در بررسی پایداری سدهای خاکی مورد بررسی و انداز هگیری قرار م یگیرد میزان نشست و جابجایی به ویژه در هسته رسی است. در این راستا عملکرد مطلوب لول ههای نشس تسنج در بررسی میزان نشست و جابجا یهای حین ساخت و پس از آن اهمیت به سزایی دارد. بنابراین حفظ این لول هها و عدم از بین رفتن کارآیی آن در اجرا و پس از آن ضروری است. در این مقاله سعی شده است با استفاده از نتایج به دست آمده از قرائ تهای دور های لول ههای نشس تسنج در سد مخزنی آزاد در زمان ساخت و همچنین مقایسه آن با سد تالوار، میزان کارآیی لول ههای مذکور در هنگام نشس تهای هسته رسی بررسی شود. نهایتا با استفاده از تجربه حاصل شده از آسی بدیدگ یهایی که در لول ههای نشس تسنج بر اثر جابه جایی و نشست هسته رسی اتفاق افتاده است راهکار و پیشنهادهایی جهت جلوگیری از تکرار اینگونه آسی بدیدگ یها در سدهایی که در آینده در کشور ساخته خواهد شد، ارائه شود.
کلیدواژه ها:
سد آزاد، ابزار دقيق، نشس تسنج، آسي بديدگي، سد تالوار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/138225/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری، مهدی و گلابتونچی، ایرج،1390،بررسی کارآیی لوله های انحراف سنج ابزار دقیق در سدهای خاکی و پیشنهاداتی برای بهبود کارایی، مطالعه موردی سد آزاد،اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی،تهران،،،https://civilica.com/doc/138225
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، نظری، مهدی؛ ایرج گلابتونچی)
برای بار دوم به بعد: (1390، نظری؛ گلابتونچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تغییرشکلها در تونل های بزرگ مقطع شهری (مطالعه موردی تونل دو طبقه آرش- اسفندیار- نیایش)
- تعیین بهترین معادله بار بستر و بار معلق و کالیبراسیون آنها در رودخانه های شنی و ماسه ای
- بهینه سازی منحنی فرمان بهره برداری از سیستم منابع آب تک مخزنه (مطالعه موردی سد مخزنی ابوالفارس)
- بررسی اهمیت ابزار دقیق در سدهای خاکی بهمنظور جابجایی و تنشهای کل افقی و قائم
- مدلسازی و بررسی نشت از بدنه و پی سد خاکی با استفاده از نرم افراز SEEP/W (مطالعه موردی: سدخاکی سیوند)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Broadband Slim Internal Antenna for Wireless and Satellite Phone Communications
- طراحی مدولاتور متعامد زمان پیوسته پیشخور برای گیرنده های چند استانداردی
- ارایه مدلی جهت تحلیل حملات تسخیر گره در الگوریتم های مکانیابی جدا از محدوده و معیار جدیدی جهت مسیله مرزی
- طراحی و شبیه سازی آنتن پهن باند و فشرده آستینی با تغذیه هم سطح غیر یکنواخت
- تحلیل و طراحی سنتزکننده فرکانس برپایه ساختارحلقه قفل فاز نوع سوم برای سیستم های رادار موج پیوسته با مدولاسیون فرکانس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.