ارزیابی فشار منفذی در بدنه و پی سد سنگ سیاه در اولین آبگیری
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی
- کد COI اختصاصی: NCHP03_395
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1231
نویسندگان
استادیار دانشگاه گیلان
کارشناس ارشد مهندسی عمران ژئو تکنیک
چکیده
ایمنی و پایداری یک سد به عملکرد صحیح آن سد طی اولین آبگیری و مراحل بهر هبرداری بستگی دارد. رفتار نگاری صحیح ودقیق در اولین آبگیری به قضاوت بهتر و تحلی لهای دقی قتر در دوره بهر هبرداری م یانجامد. با آبگیری سد سن گسیاه در استان کردستان در اوخر سال 1385 ، فشار منفذی در پی و بدنه سد با استفاده از نتایج پیز ومت ریک مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و به جهت ارزیابی رو شهای تئوریک با نتایج آنالیز المان محدود مقایسه شده است. با استفاده از نتایج انداز هگیری شده در پیز ومت رهای نصب شده در هسته سد همچنین پیز ومت رهای نصب شده در دو طرف پرده آ ببند درون پی سد عملکرد هسته و پرده آ ببند مورد ارزیابی قرار گرفت و این ارزیابی نشان داد که با گذشت 6 ماه از اولین آبگیری ( تا مورخ 86/04/31 رفتار سد متعارف بوده و هسته و پرده آ ببند نیز نقش خود را ب هخوبی ایفا کرد هاند. یک آنالیز تراوش نیز روی بلن دترین مقطع سد ( مقطع میانی ) با استفاده از نر مافزارPlaxis8.5 صورت گرفته که نتایج آن با نتایج انداز هگیری شده در نقاط متناظر با محل نصب پیز ومت رها مقایسه شد. این مقایسه تطابق خوب نتایج محاسباتی و انداز هگیری شده را نشان داد که نتیجه آن بالا رفتن میزان اطمینان نسبت به آنالیز المان محدود جهت پی شبینی رفتار سد در آینده استکلیدواژه ها
سد سن گسیاه، ابزار دقیق ژئو تکنیکی، پیز ومت ر الکتریکی، آنالیز المان محدودمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.