مروری بر علل بروز، انتقال و علائم بالینی پاندمی کرونا یک بحران ناشناخته در جهان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دوفصلنامه مدیریت بحران، دوره: 10، شماره: 0
  • کد COI اختصاصی: JR_JOEM-10-0_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 277
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محدثه لاری پور

گروه میکروبیولوژی ، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مهران عبداللهی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده

در دنیای امروزی که با تهدید عوامل بیماریزا مواجه است، انسان ها ناچار به کشف راه حل های جدید برای مقابله با این عوامل هستند. SARS-CoV-۲ یکی از جدیدترین عوامل تهدید کننده نسل بشر می باشد که به علت جهش هایی که در آن رخ داده است، باعث افزایش شیوع بیماری کرونا شده است. در ۱۱ مارس ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی (WHO)، شیوع ویروس کرونا را یک بیماریPandemic معرفی کرد. یکی از اهداف مورد مطالعه ویروس شناسان بین المللی این است که مکانیسم های مقاومت بدن انسان های مقاوم در برابر ویروس را شناسایی کنند وازاین مکانیسم ها در جهت درمان ویا پیشگیری از بیماری کرونا استفاده کنند. حتی اگر واکسن مناسب وجود نداشته باشد، شاید از طریق مطالعه دقیق سیستم ایمنی افرادی که بهبود یافته اند، بتوان پادتن های مشابهی را جداسازی نمود که به عضله تزریق و به یکباره تعداد پادتن های تولید شده را میلیون ها برابر افزایش داد. بروز بدون علامت کرونا ویروس در افراد ممکن است یک مسئله مهم بهداشت عمومی را ایجاد کند. تصاویر سی تی اسکن یک روش بسیار خوب برای تشخیص بیماران مبتلا به پنومونی ناشی از کرونا ویروس جدید است. برای بیماری که اولین علامت او تب بوده انجام تصویربرداری CT برای او در اسرع وقت ضروری است. در این مقاله ساختار و عملکرد ویروس، جهش، مسیرهای انتقال ویروس، علائم بیماری ، تشخیص آزمایشگاهی، تفسیر تست COVID-۱۹ ، پیشگیری، جدیدترین گزینه های درمانی و آخرین آمار مبتلایان در جهان مورد بررسی قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

کووید-۱۹, سارس کووید-۲, پاندمی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.