شناسایی موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: فصلنامه آموزش علوم دریایی، دوره: 8، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_MST-8-4_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 149
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی یوسفی

دانشجوی دکتری گروه مدیریت دولتی ) منابع انسانی ( ، واحد قائم شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم شهر، ایران

اسداله مهرآرا

استادیار گروه مدیریت دولتی، واحد قائم شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم شهر، ایران .

پیمان ولی پور

استادیار گروه مهندسی نساجی، پوشاک و مد لباس، واحد قائم شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم شهر، ایران

ذبیح الله غلام رودی

استادیار گروه اقتصاد، واحد قائم شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم شهر، ایران

چکیده

هدف اصلی تحقیق حاضر شناسایی موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک است، با توجه به بررسی های انجام گرفته در بخش مرور ادبیات و انجام مصاحبه در بین خبرگان که شامل ۳۱ نفر از مدیران ارشد ،شاخص ها و مولفه های اولیه شناسایی شدند.. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش مصاحبه نیمه ساختار یافته و پرسش نامه بوده که سوالهای آن از شاخصهای استخراج شده تشکیل شده است. در بخش دوم جامعه آماری پژوهش شامل کلیه مدیران و کارشناسان با سابقه بالای ۱۵ سال در نظر گرفته شده اند که این جامعه به تعداد ۶۱۱ نفر می باشند. در جامعه آماری دوم، نمونه گیری تحقیق حاضر از نوع تصادفی ساده است که با توجه به فرمول کوکران تعداد نمونه مناسب با توجه به محاسبات برابر با ۲۳۴ نفر به دست آمد.مقیاس اندازه گیری این پرسشنامه طیف لیکرت پنج تایی بود که پاسخ دهندگان نظر خود در مورد سوالها را از کاملا موافق تا کاملا مخالف مشخص کردند. برای اندازه گیری روایی محتوایی نظر اساتید راهنما و مشاور و برای روایی عاملی از روش تحلیل عاملی اکتشافی و نرم افزارهایSpss و PLS استفاده گردید .و برای تعیین پایایی پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ استفاده شد. نتایج نشان داد موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک در سازمان دارای ۲۱ مولفه و ۶ بعد؛ عوامل ساختاری، عوامل محیطی، عوامل تکنولوژیکی، عوامل استراتژیکی، عوامل فرهنگی و عوامل فردی می باشند.و در نهایت اولویت بندی عوامل نیز انجام پذیرفت.

کلیدواژه ها

مدیریت, منابع انسانی, مدیریت منابع انسانی الکترونیک, موانع استقرار مدیریت منابع انسانی الکترونیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.