پالینوبیواستراتیگرافی سکانس پالئوزوئیک جنوب غرب کاشمر ( کوه بوغو ) و معرفی سازنده های شیرگشت، قلی و نیور

  • سال انتشار: 1376
  • محل انتشار: اولین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1727
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قویدل سیوکی

شرکت نفت

چکیده

در جنوب غرب شهرستان کاشمر رشته کوه کم ارتفاعی با امتداد شرقی – غربی وجود دارد که در نقشه زمین شناسی کاشمر محدوده روستای مهدی آباد – علی آباد – اسحق آباد به کویر بوغو موسوم است. در این کوهستان سکانس رسوبی ضخیمی از رسوبات پالئوزوئیک وجود دارد که در نقشه زمین شناسی کاشمر به سازندهای پادها، بهرام و شیشتو تقسیم شده است. این ناحیه در سال 1372 مورد بازدید مولف قرار گرفت و از سکانس رسوبی کوه بوغو اندازه گیری و نمونه برداری بعمل آمد. در این مطالعه ضخامت واقعی سکانس رسوبی پالئوزوئیک 2220 متر اندازه گیری و رویهمرفته 1110 متر نمونه از آن تهیه گردید. این نمونه ها در آزمایشگاه پالینولوژی اکتشاف وزارت نفت تجزیه شیمیایی و میکروفسیل های آن مورد مطالعه قرار گرفت . در این مطالعه جمعا 100 گونه آکریتاش 10 گونه کیتینوزوآ 10 گونه میوسپور شناسایی شد که با توجه به انتشار چینه شناسی آنها به چهار بیووزن عمده از پایین به بالا قابل تقسیم است.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.