نقش هوش مصنوعی در مدیریت بیماری کووید ۱۹
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقاء سلامت با محوریت سلامت هوشمند
- کد COI اختصاصی: THPC04_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 237
نویسندگان
مسئول خدمات پرستاری بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا
کارمند آموزش بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا
چکیده
مقدمه: امروزه فناوری ها و ابزارهای هوش مصنوعی نقش کلیدی در نظارت بر سلامت و مدیریت ویروس کرونادارد. با شیوع همه گیر ویروس کووید ۱۹، هوش مصنوعی به سرعت در مبارزه با ویروس کرونا در پیش بینی،تشخیص، مهار و نظارت، توسعه و درمان داروها و مدیریت اجتماعی و پزشکی و نیز تامین مراقبت های بهداشتیاستفاده شد. هدف از این مقاله بررسی نقش هوش مصنوعی در مدیریت بیماری کووید ۱۹ و تدوین چارچوبنقشه راه توسعه و پیاده سازی برنامه های کاربردی مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهره گیری از پتانسیل واقعیآن در بحران های آینده است. روش کار: این مطالعه از نوع مروری است که با استفاده از روش توصیفی و تحلیلیمروری بر تجربه کشورها، روش و کاربردهای متعددی که از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری در زمینه پیشگیریو کنترل همه گیری کووید ۱۹ استفاده و یا پیشنهاد شده است مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها و نتیجه گیری:نتایج نشان داد که هوش مصنوعی در شناسایی بیمار، نظارت بر شرایط بالینی بیمار و ارائه خدمات، پیش بینیشیوع بیماری، کاهش بار کاری پزشکان و کارکنان مراقبت های بهداشتی، کاهش تلفات و مدیریت بیماری باتخصیص منابع، تسهیل آموزش میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. در پایان راهکارهایی برای محققان و توسعهدهندگان هوش مصنوعی، سیاست گذاران و سرمایه گذاران برای کاربردهای پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعیدر زمان شیوع همه گیری بیماری هایی واگیردار پیشنهاد می گردد.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی، ویروس کووید ۱۹، بیماری های واگیردار، مراقبت های بهداشتیمقالات مرتبط جدید
- حقوق شهروندی با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی ایثارگران
- Positive Discrimination for War Veterans in International Documents: A Comprehensive Analysis
- حقوق شهروندی ایثارگران: ارتقاء شاخصهای اجتماعی، ورزشی و فرهنگی
- نقش دانش معلمی در تربیت حقوق شهروندی و ارتقا آگاهی دانش آموزان
- تحلیل حقوق شهروندی ایثارگران با رویکرد حق سلامت و ارتقا کیفیت زندگی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.