ارائه مراحل مهاجرت ازسیستم های سنتی به سمت رایانش ابری در سازمان ها
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش تخصصی مهندسی دفاعی با عنوان «تهدیدات سایبرالکترونیک»
- کد COI اختصاصی: SCECT01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 288
نویسندگان
کارشناسی و فناوری اطلاعات، مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه سمنان
کارشناسی ارشد و شبکه های کامپیوتر ، دانشگاه - جامع امام حسین (ع)
چکیده
امروزه اغلب سازمان های دنیا از جمله سازمان های دفاعی در حال برنامه ریزی برای مهاجرت به محیط رایانش ابری است. رایانش ابری به عنوان یک فناوری نوظهور توانسته با به اشتراک گذاری منابع و برنامه های کاربردی میان کاربران، محیط انعطاف پذیر و قدرتمندی را در سازمان ها ایجاد نماید. لذا رایانش ابری بر اساس خصوصیات خود و همچنین حساسیت نهادهای دفاعی میتواند برای توسعه هر چه بیشتر مورد استفاده قرار گرفته و علاوه برکاهش هزینه های مراکز داده و افزایش بهره وری، محیطی یکپارچه را برای این سازمان ها ایجاد نماید. تاکنون بسیاری از ارائه دهندگان سرویس های ابر و مصرف کنندگان سرویس های ابر، چارچوب و نقشه راهی برای مهاجرت به ابر ارائه نداده اند. اما فقدان سندی که راهنمای های را که به صورت جامع و دقیق سازمان ها را در جهت سنجش آمادگی برای مهاجرت و شناخت نیازمندهای سازمان یاری رساند، بیش از پیش احساس می شود. لذا در این مقاله کلیه مراحل لازم برای مهاجرت، براساس چارچوب ها و نقشه راه متناسب با هر سازمان ارائه شده است.کلیدواژه ها
رایانش ابری، سازمان های دفاعی، مهاجرت، مراحل مهاجرتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.