سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: EMBR01_103
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 80
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیلی بر چالش های شرکت دانش بنیان از منظر دانشگاه کارآفرین
چکیده مقاله:
تولید، اشتغال و کارآفرینی از شاخص های مهم رشد و توسعه اقتصادی ایران محسوب می شود. در چند دههاخیر کارآفرینی بهعنوان موتور توسعه اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است. این امر میتواند در رشد و توسعهاقتصادی کشورها تاثیر داشته به گونهای که نقش مهمی را در افزایش بهرهوری، ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعیایفا کند. در حوزه ارتباط دانشگاه و صنعت، کارآفرینی میتواند به عنوان حلقه ای ارزشمند ایفای نقش کند. ازیکسو دانشگاه میتواند با آموزش صحیح کارآفرینی به پرورش نیروهای متخصص و کارآمد در بین اعضایهیئت علمی، پرسنل و دانشجویان به صنعت کمک نماید، از سویی دیگر صنعت میتواند راه را برای جذبفارغ التحصیلانی متخصص، خلاق، فناور و متعهد هموار نماید. در این زمینه، دانش منشا فناوری، نوآوری وکارافرینی است.هدف: هدف این تحقیق بررسی نقش دانشگاه کارآفرین بر ایجاد و توسعه کارآفرینی در شرکتهای دانشبنیان است.روش پژوهش: این تحقیق به روش مروری روایتی انجام شده و از نظر هدف کاربردی است. بر اساس جستجوبا کلید واژه های دانشگاه کارآفرین، شرکت دانش بنیان، مرکز رشد و معادل یا ترکیبی از آن ها در پایگاه هایاطلاعاتی داخلی و خارجی استفاده شده است. از کل منابع بازیابی شده ۶۵ منبع یافت شد که پس از بررسی،۳۲ منبع متناسب با موضوع به دست آمد. با مرور ادبیات نظری و تجربی، به روش کتابخانه ای، به بررسی تحلیلی نقش دانشگاه کارآفرین در ایجاد و توسعه کارآفرینی شرکت های دانش بنیان بپردازد.یافته ها: در این خصوص مشکلات و موانع موجود در توسعه کارآفرینی در بخش صنعت، دانشگاه وشرکتهای دانشبنیان بررسی شده و راه حل هایی نیز برای رفع این موانع در بخش های مختلف تاثیر گذار براقتصاد نظیر دولت، دانشگاه، صنعت و شرکتها پیشنهاد شده است.نتیجه گیری: طرح مجدد ساختار دانشگاه ها براساس بازنگری مجدد ماموریت ها، وظایف و نقش ها درراستای تحقق دانشگاه کارآفرین و حمایت از نوآوری؛ برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برایتغییر محتوای دروس دانشگاهی متناسب با نیازهای صنعت و بازار موضوعی است که اغلب دانشگاه های دنیابه آن اهتمام می ورزند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EMBR01_103 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1380848/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقان بنادکی، فاطمه و نوربخش، نجمه السادات،1400،تحلیلی بر چالش های شرکت دانش بنیان از منظر دانشگاه کارآفرین،اولین همایش الکترونیک پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی،یزد،https://civilica.com/doc/1380848
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، دهقان بنادکی، فاطمه؛ نجمه السادات نوربخش)
برای بار دوم به بعد: (1400، دهقان بنادکی؛ نوربخش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون حمایت از تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری»
- ملاحظاتی در تدوین و تنقیح قوانین کسب وکار ( با تاکید بر ضرورت تصویب «قانون جامع مالیاتی»)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.