استراتژی های طلایی در ساخت سد کمال صالح و سامانه انتقال آب به شهر اراک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی
  • کد COI اختصاصی: NCHP03_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1075
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

موسی زارع پور

-معاون طرح وتوسعه شرکت سهامی آب منطق های مرکزی

ابوالقاسم آقاصفری

مجری طرح سدکمال صالح

محمدعلی تاج آبادی فراهانی

نماینده کارفرمادر طرح ساختمان سدکمال صالح

چکیده

باتوجه به نقش سدها در تأمین آب هر منطقه؛ اتمام به موقع، با هزینه پی شبینی شده و قابلیت بهر هبرداری کامل آن، ازجمله معیارهای اصلی موفقیت آن محسوب م یشود و باعث برآورده شدن خواست ههای کارفرما و اهداف طرح یا پروژه م یگردد. این موضوع در پروژ ههای بزرگ و ملی ( نظیر سدسازی) به دلیل اهمیت آنها در ابعاد بهر هبرداری، میزان سرمای هگذاری هنگفت، پیچیدگی ماهیت، وجودعدم قطعی تهای فراوان، از جمله شرایط زیرزمینی و مواجهه با بلایای طبیعی(سیلاب) از اهمیت ویژ های برخوردار است. لذا مدیریت استراتژیک، به خصوص درحوز ههایی که کمتربه آنها توجه شده است، امری ضروری است. در این مقاله به ارزیابی مجموعه مدیری تهای استراتژیک برتر که تدوین و به اجرا درآمده تا طرح ساختمان سد کمال صالح و سامانه انتقال آن ب هعنوان اولین پروژه موفق درتاریخ کشور، همزمان سد و سامانه انتقال آن به بهر هبرداری برسد، می پردازیم.

کلیدواژه ها

مدیریت استراتژیک، موفق، سد، سامانه انتقال، کمال صالح

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.