سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: IMES01_411
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,150
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کیفیت اتصال آلومینیوم 1350 به فولاد StW22 به روش نورد گرم
چکیده مقاله:
سیستم های مرکب لایه ای اتصال فلز به فلز توسط فرآیندهای مختلفی تولید می شوند تا از مشخصه ها و خواص هر دو ماده بهره گیری شود دراین تحقیق ورقهای فولاد کم کربن STW22 با آلومینیوم 1350 دردماهای پیشگرم و مقادیر تغییر شکل متفاوت به روش نورد گرم به هم متصل شدند. استحکام پیوند دوفلز توسط آزمایش لایه کنی Peeling test با توجه به متغیرهای تحقیق ارزیابی شد نتایج حاصل از پژوهش نشان دهنده اینست که با افزایش دما و همچنین درصد کاهش ضخامت کل لایه های نورد شده استحکام پیوند فصل مشترک بین دو لایه فلزی افزایش می یابد بطوریکه درهر دمای مشخص نورد حد مشخصی برای تغییر شکل وجود دارد که در ان استحکام پیوند دولایه به استحکام لایه روکش آلومینیومی می رسد همچنین تصاویر فصل مشترکهای لایه کن شدهپس از آزمایش لایه کنی نشاندهنده مناطقی از ترکهای ایجاد شده برروی لایه های ترد سطحی دولایه می باشد که محل اکسترود شدن فلز بکر لایه زیرین درحین نورد بوده که منجر به تماس نزدیک فلز به فلز و ایجاد اتصال دراین مناطق می گردد.
کلیدواژه ها:
نورد گرم، مكانيزم اتصال، ورقهاي دوفلزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/137818/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطانعلی نژاد، مهدی و حائریان اردکانی، علی،1386،بررسی کیفیت اتصال آلومینیوم 1350 به فولاد StW22 به روش نورد گرم،اولین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/137818
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، سلطانعلی نژاد، مهدی؛ علی حائریان اردکانی)
برای بار دوم به بعد: (1386، سلطانعلی نژاد؛ حائریان اردکانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.