سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: HSPC07_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 75
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تطبیقی حبس خانگی در حقوق کیفری ایران ، انگستان و ایالات متحده آمریکا
چکیده مقاله:
در طول تاریخ همواره مجازات زندان به عنوان یکی از حربه های حکومت ها برای حفظ نظم جامعه در اولویت محاکم بوده است اما به مرور زمان با الهام از دیدگاه های نوین جرم شناسی، کیفرشناسی و جامعه شناسی و با احراز ناکارآمدی مجازات های شدید به خصوص حبس در اغلب جرائم ،سیستم های قانون گذاری به سوی راهکارهایی برای جایگزینی مجازات زندان با مجازات های انسانی تر سوق پیدا کردند که این مهم موجب تلطیف حقوق کیفری در اکثر جوامع بشری شهد . قانون گذاران نظام جمهوری اسلامی ایران نیز با تقلیل تفکرات سختگیرانه کیفر گرا که اعمال مجازات های شدید را تنها راهکار مقابله با جرم و مجرم می دانستند و بهسازی بنیاد آسیب زای زندان اهداف قانونگذاری را از کیفرگرایی محض به سوی رویکردهای جایگزین حبس و اصلاح و بازاجتماعی کردن مجرمان تغییر دادند و به این ترتیب مجازات های جایگزین حبس در دستور دستگاه های مقنن قرار گرفت، مجازات حبس خانگی یکی از انواع مجازات های جایگزین حبس می باشد که از طرفی موجب کاهش جمعیت کیفری زندان ها می شود و از سویی دیگر مشکلات عدیده زندان را به حداقل می رساند در پژوهش حاضر با بررسی و مطالعه شرایط صدور و اجرای مجازات حبس خانگی در قوانین کیفری ایران ، انگلستان و ایالات متحده آمریکا به بررسی نقاط ضعف و قدرت اجرای مجازات حبس خانگی و راهکارهای صدور ضابطه مند و صحیح این نوع مجازات خواهیم پرداخت .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HSPC07_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1377719/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی نژاد، احسان،1400،مطالعه تطبیقی حبس خانگی در حقوق کیفری ایران ، انگستان و ایالات متحده آمریکا،هفتمین کنفرانس ملی حقوق،علوم اجتماعی و انسانی،روانشناسی و مشاوره،شیروان،https://civilica.com/doc/1377719
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، جلالی نژاد، احسان؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، جلالی نژاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اضطراب، افسردگی و استرس در زنان با و بدون کیست تخمدان (PCOS)
- مقایسه افسردگی، اضطراب و استرس در زنان متاهل و مجرد دارای کیست تخمدانی (PCOS)
- اثربخشی مداخله یکپارچگی حسی، ادراکی و حرکتی بر عملکرد شناختی کودکان با سندروم داون
- بررسی وضعیت اختلالات روانی ( استرس، اضطراب، افسردگی) ومیزان تاب آوری ناشی از شیوع اپیدمی کرونا در خانوارهای دارای معلول ذهنی
- اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر سلامت روان مادران کودکانADHD
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور الحاق یک بند به تبصره «۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه صنعت»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک ماده به قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۰. بند «م» تبصره (۵) (بانک ها و اوراق مالی اسلامی دولت)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه استفساریه تبصره «۴» ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.