پدیدارشناسی در ژئومورفولوژی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین همایش ملی ژئومورفولوژی و چالش های پیش رو
- کد COI اختصاصی: GEOO06_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 201
نویسندگان
دکتری ژئومورفولوژی، دانشگاه خوارزمی
دانشیار دانشگاه حکیم سبزواری
دانشجوی دکتری دانشگاه حکیم سبزواری
چکیده
پارادایم پدیدارشناسی از دستگاه معرفتی تاویلی، توسط گیلبرت ژئومورفولوژیست آمریکایی در دانش ژئومورفولوژی قبل از هوسرل به دنیای علمارائه شد. گیلبرت به نوعی ارتباط بین مسالهای که پژوهشگر به آن می پردازد و نتیجه ای که وی به آن دست می یابد، اعتقاد دارد. بدین معنی که درمسئله «شناخت»، تنها پدیده موثر نیست، بلکه رصد کننده یا پژوهشگر نیز در «شناخت» دخالت دارد. چنین ارتباطی رابطه بین «پیش زمینه ذهنی» و «نتیجه ای» که پژوهشگر خواهد گرفت، تعریف شده است و این رابطه پیچیده ر «پلکسوس» نام نهاد. در این نوشتار روش پدیدارشناسی در دو عنوان موضوع مورد مطالعه قرار گرفته و نتیجه، دو نمونه موردی از این رویکرد بیان می شود.کلیدواژه ها
پدیدارشناسی، پلکسوس، ژئومورفولوژی، گیلبرتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.