چالش های پیش روی طراحی مبلمان در منازل کوچک

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU07_1204
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 268
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی مقصودی

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مبلمان، دانشکده مواد و تکنولوژی های نوین، دانشگاه شهید رجایی، تهران-

سیدمهدی قاریان

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مبلمان، دانشکده مواد و تکنولوژی های نوین، دانشگاه شهید رجایی، تهران-

مهدی مقصودی

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مبلمان، دانشکده مواد و تکنولوژی های نوین، دانشگاه شهید رجایی، تهران-

عباسعلی معصومی

مدرس رشته مهندسی مبلمان، دانشکده مواد و تکنولوژی های نوین، دانشگاه شهید رجایی، تهران

چکیده

با گسترش شهرنشینی در مناطق مختلف جهان خانه و مسکن بعنوان یکی از معضلات اصلی مردم در زندگی آنها قرار گرفت . خانه در کشور های مختلف آنچنان کوچک شده که به خانه های مینیاتوری ، نانو آپارتمان ، خانه های تابوتی ، قوطی کبریتی و ... شهرت یافت . خانه های بزرگتر از لحاظ ساخت، مالیات، گرمایش، نگهداری و تعمیرات هزینه بر ترند. خانه های کوچک علاوه بر هزینه کمتر، زندگی با تکلف و پیچیدگی کمتر و تخریبهای زیست محیطی کمتری را توسط ساکنان آنها رواج می دهند. خانه های کوچک را می توان از طراحی ویژه آنها در اندازه ، کاربری دو منظوره مبلمان و مبلمان چند کاره، و ترکیب پیشرفتهای فناورانه در تجهیزات و اسباب استفاده بهینه از فضا، شناخت. کاربرد بهینه فضای عمودی نیز یک ویژگی رایج خانه ها و آپارتمانهای کوچک می باشد. نخستین مورد در ساخت یک سازه با بهترین کارایی انتخاب پلان مناسب است . اما این مورد در طراحی خانه های کوچک از اهمیتی ویژه تر برخوردار است جایی که هر سانتی متر مربع از فضا ارزش زیادی دارد . در مراحل طراحی، طی مشخص کردن مکان و فضای مورد نیاز برای هر یک از زون های عملکردی، بایستی به ابعاد و اندازه های فضا توجه بسیاری بشود چنین توجهی مزیت های بسیاری را در آینده سبب می شود. مزیت داشتن زون هایی با ابعاد و اندازه های یکسان این است که در صورتی که در آینده نیاز به تغییر در پلان داشته باشیم نیاز به تخریب دیوارها نخواهیم داشت چرا که هر فضا قابل تبدیل به فضای دیگر با ابعاد مشابه می باشد.

کلیدواژه ها

خانه های مینیاتوری , خانه های کوچک , پلان , فضا , مراحل طراحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.