برندسازی مقاصد شهری، راهکاری برای گسترش گردشگری شهری
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU07_0935
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 409
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، دانشکده معماری و شهر سازی، دانشگاه هنر تهران، تهران، ایران.
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشکده معماری، شهر سازی و هنر، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.
چکیده
شهرهای امروزی گریبان گیر مشکلات متعدد ناشی از افزایش روز افزون شهرنشینی قرار گرفته اند و نیازمند تعامل پایدار با دنیای خارج در جهت گذران امور شهروندان خود می باشند. امروزه گردشگری یکی از صنایع با رشد بسیار زیاد در جهان محسوب می شود و به یکی از ابزارهای اصلی برای مدیران و برنامه ریزان شهری در جهت تعامل و کسب منافع مختلف اقتصادی، اجتماعی و ... از دنیای خارج تبدیل گردیده است. این پژوهش از نوع تحلیلی - تبیینی است که با روش تجزیه تحلیل و توصیف متون علمی و پژوهشی و داده های موجود در قالب رویکرد استقرایی درپی تبیین و تثبیت نقش برندسازی مکان های شهری در جذب گردشگران و گسترش گردشگری در نتیجه ایجاد زمینه درآمدزایی پایدار برای شهرها بوده است. در این گزارش سعی برآن شده تا تاثیرات برندسازی شهری بر گسترش گردشگری شهری و تقویت بنیان اقتصادی شهرها از طریق بررسی نمونه هایی از پژوهش های کارشده تعیین گردد. به عبارت دیگر در این پژوهش درپی پاسخ به این سوال بوده که چگونه می توان برندی ساخت که علاوه بر ایجاد هویتی خاص و منحصر به فرد برای یک شهر جذابیت مورد نیاز برای ذی نفعان حاضر و گردشگران را ایجاد کند. در این راستا در این پژوهش با شناسایی و تعیین عوامل اصلی شکل دهنده برند شهری و شناسایی روابط درونی بین متغیر های موثر و نیز متغیرهای بیرونی مداخله گر عوامل تاثیر گذار بر برندسازی و چگونگی تاثیر تشکیل یک برند قدرتمند و جذاب برای یک شهر و گردشگری شهری را مورد بررسی قرارداده شده و تاثیرات احتمالی و فواید موجود شرح گردیده است.کلیدواژه ها
گردشگری شهری، برند مکان، برندسازی شهری، اقتصاد شهری.مقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.