بررسی راهکارها و روش های بهینه سازی هندسی پنجره ها به منظور کاهش مصرف انرژی و ایجاد آسایش حرارتی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU07_0829
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 320
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری و انرژی،دانشگاه رازی
چکیده
مصرف انرژی در سطح جهان بشکل روزافزونی رو به افزایش است. براساس آمار و ارقام منتشر شده، متوسط مصرف انرژی به ازای هر مترمربع ساختمان در ایران ۲ برابر متوسط مصرف در کشورهای صنعتی است که در بعضی از شهرهای کشورمان، این رقم به حدود ۴ برابر میرسد. لذا توجه و تدوین راهکارهای کاهش مصرف انرژی بخصوص در بخش ساختمان در کشور ما امری ضروری است. این موضوع از دو منظر حائز اهمیت است. در وهله اول از منظر زیست محیطی کاهش مصرف انرژی به معنای کاهش گازهای گلخانه ای و به طبع آن کاهش تخریب محیط زیست است و در وهله دوم، کاهش میزان م صرف انرژی به معنای کاهش هزینه های مصرفی و توانمندسازی اقتصاد کشور و در راستای اهداف مستقیم اقتصاد ملی است. از این رو در این پژوهش به بررسی راهکارهایی در مقابله با هدر رفت انر ژی و کاهش مصرف آن در پرداخته شده و در کنار د یدگاه طراحی و رعایت آسایش حرارتی مباحث طراحی سبز و معماری پایدار نیز مورد توجه قرار گرفته است. از این روش هایی از جمله اهمیت طراحی، مت ریال به کار رفته، مکانیاب ی، روش ه ای غیرفعال ساختمانی و دیگر راهکارها مورد بررسی واقع شده است .کلیدواژه ها
بهینه سازی هندسی، معما ری سبز، طراحی پنجره ها ، آسایش حرارتیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.