سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICSAU07_0617
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 94
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی خیابان کامل در ایران به منظور ارتقاء اجتماع پذیری (نمونه موردی خیابان استاد معین جنوبی، منطقه ۹ شهرداری تهران)
چکیده مقاله:
خیابان های شهری، بخش مهمی از زیست پذیری جوامع، باید بتوانند پاسخگوی نیازهای طیف متنوعی از استفاده کنندگان باشند. اما امروزه اتومبیل ها را تنها استفاده کنندگان از خیابان ها و محل های عبور دانسته و اولویت به حرکت آن ها داده می شود. به طوری که در بیش تر برنامه ریزی های حمل و نقل هدف اصلی افزایش سرعت اتومبیل می باشد و به حرکت افراد پیاده و دیگر استفاده کنندگان کم تر توجه شده و سعی در محدود کردن فضای مورد نیاز آن ها داشته اند. از جمله ایده های جدید در برنامه ریزی شهری و حمل ونقل شهری طرح خیابان کامل می باشد. سیاست های خیابان کامل هدف های برنامه ریزی، طراحی و نگهداری خیابان را رسمیت می بخشد تا برای همه ی استفاده کنندگان با هر سن و توانایی فضایی ایمن ایجاد نماید. طراحی خیابان کامل به عنوان یک دستورالعمل، باعث ترغیب محله ها به خیابان شده و به دنبال آن با ایجاد مکان ها و موقعیت هایی برای تعاملات اجتماعی افراد توجه می گردد. در این مقاله ضمن معرفی مفهوم خیابان کامل، با مطالعه اسناد کتابخانه ای معیارهای مرتبط با موضوع استخراج شده؛ و مولفه های خیابان کامل و اجتماع پذیری، زیرمجموعه سه عملکرد حرکتی، محیطی و مکانی قرار گرفت، این پژوهش از نوع تحقیقات کاربردی می باشد که با کمک روش کیفی انجام شده است. تحلیل داده های کیفی، با روش سنجش و تحلیل استراتژیک محیطی ارائه می شود. نتایج حاصل از تحلیل ها و ارزیابی موردی بلوار استاد معین جنوبی به عنوان یک خیابان کامل باتوجه به معیار اهداف طرح در جهت اجتماع پذیری، بیانگر قابلیت مناسب اجرای طرح این خیابان کامل برای دستیابی به ارتقای کیفی زندگی و افزایش اجتماع پذیری در محله دستغیب و امامزاده عبدالله (ع)می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU07_0617 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1373888/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یحیایی، علیرضا،1400،طراحی خیابان کامل در ایران به منظور ارتقاء اجتماع پذیری (نمونه موردی خیابان استاد معین جنوبی، منطقه ۹ شهرداری تهران)،هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1373888
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، یحیایی، علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، یحیایی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.