بررسی چاپگرهای سه بعدی در صنعت ساخت و ارائه مشکلات در رابطه با گسترش این صنعت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU07_0542
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 275
نویسندگان
دانشجوی دکتری تخصصی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی، گروه عمران، تهران، ایران،
چکیده
چاپ به وسیله چاپگرهای سه بعدی که امروزه در صنایع مختلف از جمله خودروسازی مورد استفاده قرار می گیرد. یک فرآیند تولید لایه لایه همانند تولید کیک بر روی لایه های مختلف می باشد. با توجه به اینکه این فرآیند از دهه ها پیش در صنایع مختلف تولید مورد پذیرش قرار گرفته بود. با توجه به مطالعات فراوان اخیرا مورد توجه در صنعت ساختمان سازی و سازه قرار گرفته است. از موارد مورد استفاده از این صنعت به خودروسازی در مقدار وسیع می توان اشاره نمود. این فناوری می تواند از نظر افزایش سفارشی سازی، کاهش زمان ساخت، کاهش نیروی انسانی و هزینه ساخت مزایای قابل توجهی به صنعت ساختمان برساند. چند محصول و پروژه جدا شده با استفاده از فناوری چاپ ۳ بعدی مقدماتی آزمایش شده اند. با این حال، باید توجه داشت که چنین آزمایشات و پیشرفت هایی در مورد استفاده از چاپ ۳ بعدی در صنعت ساختمان در زمان مطالعه بسیار پراکنده است. بنابراین لازم است صنعت ساختمان و ساخت و ساز از فناوری، کاربردهای تاریخی و چالش های آن برای استفاده بهتر در آینده مطلع شود. یک بررسی سیستماتیک نشان می دهد که فناوری چاپ ۳ بعدی پس از سال ها تکامل، می تواند برای چاپ مدل ها و ساختمان های معماری در مقیاس بزرگ مورد استفاده قرار گیرد. با این وجود، پتانسیل این فناوری به دلیل عدم اجرای مقیاس بزرگ، توسعه مدل سازی اطلاعات ساختمان، الزامات شخصی سازی انبوه و هزینه چرخه عمر پروژه های چاپی محدود می شود. بنابراین انتظار می رود که برای تقویت ثبات و گسترش کاربرد چاپ ۳ بعدی در صنعت ساخت و ساز، مطالعات آینده در مورد این مناطق انجام شود.کلیدواژه ها
چاپ سه بعدی، اتوماسیون سازی صنعت ساخت، ساخت مقیاس مگا، ساخت لایه ای.مقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.