ارزیابی و کاربرد مخلوط های پلیمری در پروژه های راهسازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU07_0046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 272
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی حق شناس

دانشجوی دکتری مهندسی عمران – ژئوتکنیک، مدرس گروه مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی کرمانشاه

افسانه کشاورز امامی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی و طراحی سیاست های شهری، دانشگاه پلی تکنیک میلان

هانیه جمالی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی کرمانشاه

کوثر تیموری

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی کرمانشاه

چکیده

پروژه های آسفالتی جایگاه مهمی در زیبایی شهر و ارتقا رضایتمندی شهروندان دارد به همین دلیل الگویی برای پیاده سازی عملی فرآیند مدیریت ریسک در قرارداد های EPC تعمیر و نگهداری بزرگراه های شهری با توجه به استاندارد RMBOK ارائه شده است. [ ۱ ]در این مقاله، سختی و خصوصیات مقاومتی بتن آسفالتی در برابر ترک های حرارتی، ترک های خستگی، شیار شدگی در مخلوط های آسفالتی اصلاح شده با گرانول های پلیمر _ قیری و مخلوط های آسفالتی ساخته شده با قیر خالص و قیر اصلاح شده با پلیمر مورد مقایسه قرار گرفته اند. l۲سفالت ماستیک درشت دانه (SMA) به دلیل مزیت های فراوان آن که عبارت اند از: افزایش مقاومت در برابر تغییرشکل ماندگار ، کاهش رشد ترک، بهتر کردن مقاومت لغزندگی و همچنین کاهش آلودگی های صوتی ناشی از تردد وسایل تقلیه موجب استفاده آن در پروژه های راهسازی شده است. در این پژوهش از پلیمر SBRمایع به صورت مستقیم در مخلوط برای بهترکردن خصوصیات عملکردی این نوع آسفالت (کم کردن خستگی و شیارزدگی) و همچنین از پلیمر SBR خالص به صورت مخلوط در قیر استفاده شده است. نتیجه آزمایش مارشال نشان دهنده آن است که استفاد ه از پلیمر SBR مخلوط در قیر تاثیر مثبتی روی مقاومت کششی غیر مستقیم، مقاومت مارشال، مدول برجهندگی، مقاومت در برابر شیار شدگی و خستگی دارد. ۳

کلیدواژه ها

EPC ، خستگی، شیار شدگی، گرانول های پلیمر _ قیری، پلیمر SBR، آسفالت ماستیک درشت دانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.