بررسی مشخصات هندسی در نظر گرفته شده برای انتخاب خودروهای طرح برای آیین نامه راه ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU07_0004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 370
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
در هر کشوری آیین نامه های طراحی در رشته های مهندسی به گونه ای تهیه میگردند که با اعمال ضرائب اطمینان منطقی، تامین کننده نیازهای آن کشور باشند. در خصوص آیین نامه طرح هندسی راه که دارای ارتباط تنگاتنگ با مشخصات ناوگان حمل ونقلی و فرهنگ رانندگی در هر جامعه می باشد، ترجمه یک آیین نامه بیگانه باعث رخداد خطاهای بزرگی میگردد. در این مقاله به معرفی انواع و مشخصات هندسی خودروهای طراحی راه در پنج دسته کلی پرداخته است و کلیه ابعاد این خودروها براساس وسایل تولید شده استانداردهای معتبر بین المللی نگارش گردیده است که دارای انطباق غیرقابل قبولی با خودروهای موجود در کشور میباشد. از اینرو در پژوهش پیشرو با بررسی روابط مرتبط با خودروی طرح و گردش در قوسهای افقی، به بررسی کلی این روابط پرداخته میشود. پس از آن با بررسی آمار خودروهای داخلی موجود در کشور، خودروهای مد تعیین میگردد. نتایج پژوهش نشان میدهد که با توجه به گستره خودروهای موجود در کشور، در میان خودروهای سواری، پژو پارس دارای بیشترین شعاع گردش و کنترل کننده گردش خودروهای سواری در کشور میباشد. در میان خودروهای وانت و نیسان، خودروی نیسان زامیاد کنترل کننده گردش و هندسه خودروی طرح در این گروه میباشد. در گروه خودروهای کامیونت، کامیونت خاور دارای بیشترین شعاع گردش و در گروه خودروهای سنگین خودروی بنز ده چرخ ۲۴۲۴ کنترل کننده گردش خودرو، در گروه اتوبوس نیز اتوبوس اسکانیا مارال ۴۲۱۲ کنترل کننده گردش و هندسه خودروی طرح در این گروه میباشد.کلیدواژه ها
طرح هندسی، خودروی طرح، مشخصات هندسی.مقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.