بررسی مورفولوژی و زمین ساخت و انواع کانه زایی در منطقه میوه رود، استان آذربایجان شرقی
- سال انتشار: 1381
- محل انتشار: ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: SGSI06_156
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1084
نویسندگان
کارشناس سازمان صنایع و معادن استان آذربایجان شرقی
کارشناس شرکت منطقه ای معادن آذربایجان
چکیده
واحدهای سنگی منطقه را سنگهای رسوبی ضخیم شامل تناوبی از ماسه سنگ، شیل، سیلتستون، مارن و آهک تشکیل می دهد. که دایکهای را ترکیب گرانودیوریتی تا دیوریتی باسن ائوسن – الیگوسن در انتها نفوذ کرده است، این مجموعه به صورت دگر شیب توسط سنگهای آتشفشانی پلیوکواترنر با ترکیب لانیت – آندزیت پوشیده شده است. مجموعه رسوبی پالئوسن در اثر دگرگونی همبری به اسکارن و هونفلس تبدیل شده است. منطقه از نظر مورلوفولوژی خشن بوده و دارای دره های عمیق و کوههای بلند می باشد که اختلاف بین مرتفع ترین و پست ترین نقطه حدودا هزار متر می باشد. منطقه از لحاظ تکتونیکی یک ناحیه فعال می باشد. اشکال مختلف و مهم تکتونیکی شامل چین ها، گسلها و درزه ها هستند. با توجه به مطالعات صورت گرفته انواع کانه زایی اسکارنی، استوک و رک و برشی، رگه ای در منطقه مشخص شدند. با بررسیهای ژئوشیمیایی عنصری و کانی سنگین مشخص گردید که بیشترین مقدار کانه زایی و عیار فلزات در مناطق گسل با جهت شمال شرق – جنوب غرب و مناطق برشی واقع شده و بالاخص کانه زایی و عیار بالای عنصر طلا در رگه های کوارتز – سولفیدی متمرکز است.کلیدواژه ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.