اهمیت و ضرورت تاکید براستانداردهای تعمیر در ساختمانهای سیل زده

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس جامع مدیریت و مهندسی سیلاب
  • کد COI اختصاصی: IFMC08_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 277
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحمیدرضا مفضلی

عضو هیات علمی پژوهشکده سوانح طبیعی

چکیده

مقاوم سازی ساختمانها و تاسیسات در برابر سیل از شیوه های رایج برای پیشگیری و کاهشاثرات مخاطره یاد شده میباشد. با این روش میتوان آسیب پذیری سازه ها در برابر سیل را با استفاده از مصالح و تکنیکهای مناسب ساختمانی کاهش داد و از زیانها و خسارات ناشی از وقوع سیلابهای آتی پیشگیری نمود.استاندارد تعمیر گستره ای است که در آن فعالیت تعمیر و ترمیم سازه انجام شده و در آن گستره محاسبات صورت گرفته باید به گونه ای باشد که در آن خسارات ناشی از وقوع سیل به کمترین میزان ممکن برسد. در این ارتباط انتخاب و به کارگیری استانداردهای تعمیر مناسببا نوجه به مشخصه های هر سازه که دربردارنده محاسبات تابآوری و یا مقاومت و پایداری در برابر سیل نیز هستند، میتواند در پیشگیری و کاهش اثرات ناشی از این مخاطره هولناک نقش بسزایی داشته باشد.

کلیدواژه ها

آسیب پذیری سازه ها، مقاوم سازی سازه ها، تاب آوری، استاندارد تعمیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.