بررسی تاثیر رسانه و فضای مجازی بر توسعه گردشگری ورزشی استان البرز

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: SPORTCONF07_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 341
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رحیمی

استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور

مهدی مهین خاکی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور

چکیده

پژوهش حاضر بررسی تاثیر رسانه و فضای مجازی بر توسعه گردشگری ورزشی استان البرز بود. تا اواسط ۱۹۹۰ تبلیغات وبازاریابی در گردشگری به طور کلی به آژانس های مسافرتی محدود می شد، اما با پیشرفت علم و فناوری و به وجود آمدنرسانه های جمعی و همچنین لزوم تبلیغ و بازریابی در سطح وسیع تر، گردشگری توانست با طراحی و ایجاد وب سایت ها،بازار خود را به خوبی گسترش دهد (۳۱)، به طوری که در قرن حاضر ظهور رسانه های مدرن و فناوری نوین مانند رایانه ها،اینترنت و ارتباطات ماهواره ای بستر مناسبی را برای جوامع و ملت ها فراهم آورده است (۲). در این مطالعه با توجه به هدفو ماهیت موضوع از روش تحلیلی و کتابخانه ای استفاده شده است. برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز از مبانی نظری تحقیقاز روش کتابخانه ای استفاده گردید از مقالات، سایت ها و مجموعه مجلات مربوط به موضوع، جهت جمع آوری اطلاعاتاستفاده گردید. در بررسی مطالعات انجام شده این نتیجه به دست آمد که با توجه به اینکه گردشگری ورزشی یک صنعتپویا و درحال رشد است و می تواند در توسعه زیرساخت ها، اشتغال زایی و شناخت مناطق شهری و روستایی به خصوصمناطق دورافتاده بیانجامد و از سوی دیگر با توجه به عدم اگاهی و یا کسب اطلاعات غیرواقعی به ویژه گردشگران ورزشیخارج از کشور از مراکز گردشگری ورزشی استان البرز و عدم استقبال آن ها از سفر به ایران و این استان پیشنهاد می شود باهمکاری سایر ارگان و نهادهای دولتی و خصوصی در سطح استان و تبلیغات صحیح، اطلاع رسانی، شفاف سازی و بهره گیریاز تجربیات پیشین گردشگران ورزشی که سابقه حضور در ایران و استان البرز را داشته اند و با بازتاب نظرات و تجربیات اینگردشگران بستر توسعه گردشگری استان البرز فراهم شود.

کلیدواژه ها

رسانه های جمعی، فضای مجازی، توسعه، گردشگری ورزشی، استان البرز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.