طراحی و پیاده سازی مودم به منظور استفاده در محیط انتقال ولتاژ بالا

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC26_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1154
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم شبرو

گروه مخابرات- پژوهشکده کنترل و مدیریت شبکه- پژوهشگاه نیرو-تهران

زهرا محم دزاده

گروه مخابرات- پژوهشکده کنترل و مدیریت شبکه- پژوهشگاه نیرو - تهران

میلاد امیر توتونچیان

گروه مخابرات- پژوهشکده کنترل و مدیریت شبکه- پژوهشگاه نیرو - تهران

علیرضا کسایی فرد

گروه مخابرات- پژوهشکده کنترل و مدیریت شبکه- پژوهشگاه نیرو - تهران

چکیده

خطوط انتقال ولتاژ بالا به عنوان یک محیط اختصاصی برای ارسال داده در پست ها و نیروگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. دستگاه PLC آنالوگ امکان برقراری یک ارتباط داده و یک ارتباط صوتی را در پهنای باند kHz 4 فراهم می کند که با توجه به افزایش روزافزون حجم داد هها نمی تواند پاسخگوی نیاز شبکه باشد، تجهیزات جانبی مانند مودم و مالتی پلکسر، امکان استفاده موثرتر از پهنای باند موجود PLC را فراهم ساخته است. در این مقاله، طراحی و پیاده سا زی سخت افزاری و نرم افزاری یک نمونه مودم بر اساس ویژگی های محیط انتقال ولتاژ بالا که با روش های مدولاسیون و کدینگ مناسب قادر است در همان پهنای باند سیستم های PLC ، داده با نرخ بیشتر را بدون تغییر در تجهیزات انتقال پشتیبانی نماید، ارائه شده است. برای شبیه سازی، پیاده سازی، تایید و بهینه سازی کلیه بخش های مودم مورد بحث در این طرح و کاهش زمان تهیه کد بلادرنگ مربوطه، از اینترفیسی که محیط Simulink توسط دو جعبه ابزار خود یعنی Real- Target for TI C و 6000 time Workshop با محیط Code Composer Studio برای کاربر ایجاد می کند، استفاده شده است. اعمال آنالیز های فرکانس بالا در طراحی سخت افزار این مودم سبب کاهش وقت و هزینه در دستیابی به محصول نهایی مودم سبب کاهش وقت و هزینه در دستیابی به محصول نهایی شده است.

کلیدواژه ها

سیمولینک، آنالیز فرکانس بالا،پردازنده سیگنال دیجیتال، خطوط انتقال ولتاژ بالا، مودم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.