مطالعهی تاثیر اتصال خطوط T-off بر امواج فرکانس بالای سیستم PLC
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC26_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1507
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای زنجان
دانشگاه صنعتی شریف
شرکت برق منطق های زنجان
چکیده
به منظور ایجاد ارتباط بین ایستگاههای فشارقوی در یک شبکه قدرت و انتقال اطلاعات نیاز به یک کانال مخابراتی میباشد. هادیهای فاز موجود در خطوط انتقال نقش این کانال را برعهده داش ته و علاوه بر امو اج ولتاژ و جریان فرکانس قدرت ( 50 هرتز)، سیگنالهای مخابراتی را نیز منتقل مینمایند. این کانال به همراه تجهیزات مربوطه PLC نامیده میشود. برای اینکه امو اج فرکانس قدرت و سیگنال های اطلاعات با هم تداخل نداشته باشند، سیگنالهای مخابراتی را در فرکانسهای بالا (محدوده 30 کیلوهرتز تا 500 کیلوهرتز ) ارسال و دریافت می نمایند . محدوده فرکانسی زیاد برای سیگنالهای مخابراتی سبب میشود که نتوان از روابط مربوط به مدارهای فشرده به منظور تحلیل انتشار و مدلسازی رفتار آنها درخطوط انتقال استفاده نمود. بنابراین مطالعه چگونگی انتشار این امواج مستلزم استفاده از مدل گسترده خط انتقال میباشد. در این مقاله یک نمونه خط Toff مدار باز در طول مسیر یک خط انتقال و تاثیر آن بر انتشار امواج PLC مطالعه شده و نشان داده شده است که این امر سبب تضعیف این امواج و اعلام خطای کانالPLC میگردد. به منظور برطرف نمودن این مشکل پیشنهاد شده است که خط Toffمذکور به صورت سری در مدار قرار بگیرد. ساختار این مقاله به اینصورت است که ابتدا مقدمهای در این زمینه آورده شده است. سپس سیستم PLC به همراه تجهیزات مربوطه معرفی و درادامه تأثیر خطToff در دو حالت مدار باز و مدارسری ، برروی انتشار امواج PLC با استفاده از روابط تئوری و با استفاده از شبیهسازی آورده شده است . در نهایت نیز به نتیجه گیری ازموارد یاد شده درمقاله بسنده شده است.کلیدواژه ها
امواج فرکانس بالا، آنالیز فرکانسی، خطوط انتقال،PLC, T-offمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.