مقایسه ویژگی های شخصیتی کودکان کار با کودکان عادی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی توسعه و ترویج علوم انسانی و مدیریت در جامعه
  • کد COI اختصاصی: HTCONF03_263
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 942
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کرم اله جوانمرد

استادیاروعضوهیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آیت اله العظمی بروجردی ره بروجرد ایران

فرزانه نظری

کارشناس وفارغ ا لتحصیل جامعه شناسی ازگروه علوم اجتماعی دانشکده علوم انسانی دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی ره

چکیده

هدف: مقدمه هر انسانی آمیزه ای است منحصر به فرد از ویژگی های گوناگون شناختی، عاطفی و رفتاری که او را از دیگران متمایز می کند.و شخصیت ویژه ای به او می بخشد که توصیف کننده ماهیت یگانه اوست. هدف پژوهش حاضر مقایسه ویژگی های شخصیتی کودکان کار با کودکان عادی در شهر خوانسار بوده است. روش: پژوهش حاضربه روش پیمایشی انجام شده است.جامعه آماری پزوهش کلیه کودکان کار با کودکان عادی پسر و دختر در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در شهرخوانسار از بین مدارس ابتدایی، شش مدرسه به صورت تصادفی انتخاب شدند و در مرحله بعد، تعداد ۱۰۰ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده اند. روش تحقیق از نوع همبستگی بوده و جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه شخصیتی وودورث استفاده شده است. برای تحلیل آماری داده ها از آمار توصیفی (فراوانی، درصد فراوانی، میانگین، انحراف استاندارد و خطای استاندارد میانگین) و آمار استنباطی (آزمون تی مستقل) استفاده شده است و در بخش آمار استنباطی از آزمون تی انجام گرفته است. یافته ها: نتایج تحقیق نشان داده است که که تفاوت SPSS مستقل استفاده شده است. تجزیه و تحلیل پزوهش با کمک معناداری بین ویژگی های شخصیتی تمایلات هیجانی، پارانوییدی، افسردگی، تمایلات ضد اجتماعی، بی قراری و پرخاشگری بین کودکان کارو عادی وجودداشته است. و فرضیه های مربوط به این ویژگیها تایید شده است به این معنی که کودکان کار در ویژگی های ذکر شده نسبت به کودکان عادی نمره بیشتری را کسب کرده اند نتیجه گیری: نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داده است که در هر دو گروه از کودکان .(کار- عادی) در ویژگی های شخصیتی حالت وسواس و کوشه گیری تفاوتی مشاهده نشده است

کلیدواژه ها

شخصیت ، کودکان کار ، کودکان عادی، تمایلات هیجانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.