طراحی پایانه فروش محصولات کشاورزی شهرستان دزفول (با رویکرد برندسازی شهری)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی توسعه و ترویج علوم انسانی و مدیریت در جامعه
  • کد COI اختصاصی: HTCONF03_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 362
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شوره

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان،ایران

بهزاد وثیق

استادیار دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

حمیده قاسم زاده

مدرس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران

چکیده

برندها کلماتی بسیار خلاصه و مختصر می باشند و در دنیای مدرن خلاصگی و مختصری مزیتی اساسی است. برندها نمایندگان فرهنگ سرمایه داری هستند. برندها بهترین ابزار تمایز سازمان ها و محصولات از یکدیگر می باشند. برندها باعث وفاداری مشتری می شوند و این موضوع از آنجا اهمیت می یابد که در بازاریابی هزینه حفظ مشتری، یک پنجم هزینه بدست آوردن مشتری جدید است. در این پژوهش ابتدا تعیین شد که از بین محصولات کشاورزی و آثار تاریخی کدامیک به عنوان برند شهرستان دزفول کارآمدتر هستند و پس از انتخاب محصولات کشاورزی ، به بررسی مساله برندسازی محصولات کشاورزی شهرستان دزفول پرداخته شد و تلاش شد با استفاده از پتانسیل های این شهرستان برای فرایند برندسازی موجب ارتقا وضعیت این شهرستان شویم.در این پژوهش با تکیه بر مطالعات،تجربیات،خواسته ها و نیازهای لازم پروژه در این زمینه و راهبردها و تمهیداتی به صورت تدوین شده ارائه شد. روش این تحقیق به صورت ترکیبی از روشهای پیماشی و بررسی نمونه موردی است. اطلاعات به وسیله نرم افزار spss تحلیل و براساس استدلال منطقی از آنها نتیجه گیری شد. مطالعات در دو بخش صورت گرفت:(۱ میدانی: شامل بازدید و مشاهدات عینی، و پرسشنامه و... می باشد. (۲ کتابخانه ای: شامل کتاب، متون، مقالات، مجلات، عکس ها، پلان ها، پایان نامه ها.در نهایت با بررسی همه جوانب منطقه مورد مطالعه یکی از سایت های پیشنهادی به عنوان سایت برتر و مناسب برای برندسازی شهری شهرستان دزفول انتخاب و مدل های سه بعدی آن ارائه گردید.

کلیدواژه ها

برند، محصولات کشاورزی، شهرستان دزفول، سایت های پیشنهادی، مدل سه بعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.