تشخیص حمله سیبیل دراینترنت اشیاء مبتنی بریادگیری عمیق

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی تازه یافته های مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: COMCONF07_263
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1345
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد ادب جو

مهدی صادق زاده

طالب خفایی

چکیده

حملات سایبری به اینترنت اشیا با سرعت و نگرانی در حال رشد است زیرا دستگاه ها ، برنامه ها و شبکه های ارتباطی به طور فزاینده ای به هم متصل و یکپارچه می شوند. وقتی حملات به شبکه های اینترنت اشیا برای مدت طولانی غیر قابل شناسایی باشد ، این امر بر در دسترس بودن سیستم های حیاتی برای کاربران نهایی تاثیر می گذارد ، تعداد نقض داده ها و سرقت هویت را افزایش می دهد ، هزینه را بالا میبرد و بر درآمد تاثیر می گذارد. جهت تامین امنیت و دفاع موثر، شناسایی حملات به سیستمهای اینترنت اشیاء باید در زمان واقعی نزدیک صورت بگیرد. در این مقاله، یک سیستم هوشمند شناسایی نفوذ متناسب با محیط اینترنت اشیا توسعه می دهیم. به طور خاص، از یک الگوریتم یادگیری عمیق برای شناسایی ترافیک مخرب در شبکه های اینترنت اشیا استفاده می کنیم. راه حل تشخیص، به عنوان یک سرویس امنیت را فراهم ساخته و قابلیت همکاری بین پروتکل های ارتباطی مختلف شبکه مورد استفاده در اینترنت اشیا را تسهیل می کند. با استفاده از ردیابی شبکه واقعی برای اثبات مفهوم ، و شبیه سازی جهت ارائه شواهدی از مقیاس پذیری، چارچوب تشخیص پیشنهادی خود را ارزیابی می کنیم. نتایج تجربی تایید می کند که سیستم تشخیص نفوذ پیشنهادی می تواند به طور موثر نفوذهای دنیای واقعی را تشخیص دهد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا (اینترنت اشیا)؛ سیستم تشخیص نفوذ (IDS) ؛ امنیت؛ یادگیری عمیق؛ فراگیری ماشینی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.