سال انتشار: 1398
محل انتشار: هفدهمین همایش ملی ارزیابی اثرات محیط زیستی ایران
کد COI مقاله: IRANEIA17_015
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 146
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد ارزیابی چرخه حیات، راهکاری مفید برای مدیریت پسماند زباله های شهری در استان خوزستان
چکیده مقاله:
در سال های اخیر استفاده از ارزیابی چرخه حیات در زمینه مدیریت پسماندهای جامد شهری مورد توجهمحققین مختلفی در سراسر دنیا قرار گرفته است، زیرا تولید زباله امری اجتناب ناپذیر بوده و با توجه بهانواع خطراتی که محیط زیست بشر را تهدید می نماید، لزوم این امر کاملا احساس می شود. بر این اساسدر این تحقیق با مطالعه مراحل چهار گانه ارزیابی چرخه حیات بر اساس استانداردهای ایزو ۱۴۰۴۰ و۱۴۰۴۴ در زمینه مدیریت پسماندهای زباله شهری و نتایج سایر محققین در ایران و جهان مشاهده شد کهارزیابی چرخه حیات می تواند اثرات مثبت و سودمندی در این زمینه داشته باشد و ارائه راهکارهایی مانندتولید کمپوست از زباله های آلی شهری و بازیافت مواد قابل بازگشت می توانند تاثیرات به مراتب بهتریدر مقایسه با سوزاندن زباله ها داشته باشند. ضمن این که این راهکارها به نوبه خود می توانند موجباتاشتغال زایی در بخش های مرتبط با این امر را نیز فراهم آورده و از طریق به رونق اقتصادی شهرداری ها ومراکز مرتبط نیز منجر شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRANEIA17_015 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1367884/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شعبانی نژاد، مهسا،1398،کاربرد ارزیابی چرخه حیات، راهکاری مفید برای مدیریت پسماند زباله های شهری در استان خوزستان،هفدهمین همایش ملی ارزیابی اثرات محیط زیستی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1367884
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، شعبانی نژاد، مهسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، شعبانی نژاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارزش و اهمیت گیاهان دارویی در درمان بیماری های انسان از منظر قرآن و حدیث
- شناسه کارکرد طبیعت و چگونگی تعامل انسان با آن از منظر قرآن وسنت
- بررسی واژگان قران درباره کوه، دریا، ابر و باران
- ارائه راهکارهایی معنوی از منظر قرآن کریم جهت توسعه پایدار در کشاورزی
- قرآن و تغذیه سالم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.