بررسی سه روش رافلینگ (Raffling)(اسکرچ سطحی، اسکرچ عمقی و کک (CAC) در مقایسه با روش بدون رافلینگ در تهیه قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)
- کد COI اختصاصی: NSASD02_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4338
نویسندگان
کرج- صفادشت –بلوار پدم- بلوار مطهر - ی ششم غربی جنب اسب دوانی قارچ جوانه
مازندران ساری کیلومتر ۱۰ جاده قائمشهرروربه روی پلیس راه مجتمع تولید گ
کرج- صفادشت –بلوار پدم- بلوار مطهر - ی ششم غربی جنب اسب دوانی قارچ جوانه
چکیده
در این آزمایش به بررسی سه روش رافلینگ ( اسکرچ سطحی، اسکرچ عمیق و کک) و مقایسه آنها در روش بدون رافلینگ برای بدست آوردن میزان کمی و کیفی قارچ دکمه ای پرداخته شد. این آزمایش در مزرعه پرورش قارچ جوانه واقع در کرج،در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا شده است. سالن های تولید از 2 ردیف 6 طبقه تشکیل شده، که ابعاد هر طبقه 25m×1/6mاست. هر طبقه 1 کرت را تشکیل می داد. برای کاهش خطا این آزمایش در 3 سالن تکرار شد. صفات اندازه گیری عبارت بودند از: عملکرد کل وزن تر قارچ، عملکرد در متر مربع به کیلو گرم، عملکرد کیلو گرم بر تن کمپوست، قطرساقه، قطر کلاهک و زمان خاک دهی تا اولین روز برداشت. نتایج نشان داد که عملکرد کل وزن تر قارچ، عملکرد به متر1% مربع، عملکرد در تن کمپوست، قطر کلاهک، قطر ساقه یا پایه قارچ و تعداد روز از خاکدهی تا برداشت همگی در سطح معنی دار شدند. در مجموع این آزمایش تیمار اسکرچ عمیق بیشترین عملکرد و با کیفیت متوسط و کک بالاترین کیفیت باعملکرد متوسط به دست آمد. پس می توان چنین نتیجه گرفت که بهترین تیمار بدست آمده تلفیقی از دو تیمار اسکرچ عمیق و کک است که با اسکرچ عمیق می توان عملکرد را برای سود آوری بیشتر و با تیمار کک می توان کیفیت را برای بازار پسندی بیشتر استفاده نمود.کلیدواژه ها
کمپوست، قارچ دکمه ای، میسیلیوم، اسپانران، قارچ جوانه، هوادهی، خاکدهیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.