سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: CAUICNF06_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 154
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جداسازی جرمی ساختمان های نامنظم پیچشی به منظور کاهش پاسخ های لرزه ای
چکیده مقاله:
تحقیقات صورت گرفته در رابطه با رفتار لرزه ای ساختمان های نامنظم نشان می دهد که الزامات ارائه شده توسط آیین نامه های لرزه ای جهت طراحی این گروه از ساختمان ها مناسب نبوده و نیاز به اصلاح این ضوابط و یا ارائه روش هایی نوین جهت طراحی این سازه ها به شدت احساس می گردد. یکی از بهترین رویکردها در بهبود رفتار لرزهای ساختمان ها، استفاده از روش های کنترل پاسخ دینامیکی سازه می باشد. این روش ها که در ابتدا در سازه های منظم معرفی و استفاده گردیده اند، در سالیان اخیر به عنوان یکی از راهکارهای مناسب جهت مقابله با رفتار لرزه ای نامناسب در سازه های نامنظم مورد مطالعه قرار گرفته اند. در همین راستا، استفاده از جداسازهای لرزه ای به عنوان راهکار پیشنهادی جهت ساخت سازه های مقاوم در برابر زلزله با فلسفه ی کاهش انرژی ورودی زلزله توسط محققین مورد ارزیابی قرار گرفته است. با این حال و علی رغم عملکرد مناسب سیستم جداسازی پی در بهبود رفتار لرزه ای ساختمان ها، به کارگیری این تکنیک در ساختمان های نامنظم همچنان با محدودیت ها و ابهاماتی مواجه بوده و که این مسئله عمدتا ناشی از تفاوت های ذاتی در رفتار سازه های منظم و نامنظم میباشد. از این رو در تحقیق پیش رو، روشی نوین با محوریت جداسازی جرمی سقف طبقه سازه ها نامنظم به عنوان راهکاری مناسب جهت کاهش پاسخ های لرزه ای ساختمان ارائه شده است. نتایج حاصله نشان دهنده ی عملکرد مناسب این روش در کاهش اثرات نامطلوب ناشی از نامنظمی پیچشی در سازه می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUICNF06_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1366186/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهران، علیرضا و روحانی منش، محمد صادق و حسینی، سید محمود و منجمی نژاد، سهیل،1400،جداسازی جرمی ساختمان های نامنظم پیچشی به منظور کاهش پاسخ های لرزه ای،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله،تهران،https://civilica.com/doc/1366186
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، مهران، علیرضا؛ محمد صادق روحانی منش و سید محمود حسینی و سهیل منجمی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1400، مهران؛ روحانی منش و حسینی و منجمی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- Road, Housing and Urban Development Research Center Iran Strong Motion Network (ISMN) Catalogue of Earthquake Strong Ground Motion Records (۲۰۱۵)
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- محاسبه و تحلیل پارامترهای جنبش نیرومند زمین با استفاده از داده های شتابنگاری و تدقیق آن ها با (پارامترهای لرزه نگاری) از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۰)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.