تحلیل حلقه باز نقش حرکت دم صلب فعال برای کانال پیچ ریزپرنده بالزن شبه سنجاقک
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران
- کد COI اختصاصی: AEROSPACE19_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 458
نویسندگان
دانشجوی دکتری، هوافضا-مکانیک پرواز و کنترل، دانشکده هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشیار، مهندسی هوافضا، دانشکده هوافضا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
هدف اصلی در این مقاله تحلیل نقش مثبت حرکت دم دینامیک پرواز برای کانال پیچ ریزپرنده بالزن شبه سنجاقک با مکانیزم کلپفلینگ دوبل و دارای دم صلب فعال می باشد. این مقاله به شبیه سازی دینامیکپرواز یک بالزن شبه سنجاقک که بتواند از حرکات دم نیز برای پایداری مود طولی استفاده کند، می پردازد. ابتدا با روش کین معادلات حرکت مود طولی استخراج می شوند. سپس معادلات آیرودینامیکی برا و پسای ریزپرنده دل فلای ۲ و شبیه سازی گیربکس به معادلات حرکت بدست آمده با روش کین اضافه می شود. همچنین یک ساختار جدید برای ریزپرنده بالزن شبه سنجاقک ارائه می گردد که در آن حرکت دم مشابه حرکت دم حشرات در مود طولی استفاده شده است. در این کار از حرکت دم بعنوان سطح کنترلی(الویتور) استفاده نشده، بلکه از گشتاور یک دم صلب بعنوان گشتاور کنترلی استفاده می شود. اختلاف دور موتورها منجر به تراست تفاضلی شده و بعنوان ورودی کنترلی باعث گشتاور پیچ می شود. معادلات گیربکس هم بصورت یک مکانیزم چهارلینکی شبیه سازی می شود و سپس نتایج شبیه سازی معادلات غیرخطی مورد بحث قرار می گیرد. درنهایت با فرضیاتی مناسب معادلات دینامیک و آیرودینامیک و گیربکس تواما خطی سازی شده و به فرم فضای حالت ارائه می شود و پاسخ مدل خطی سازی شده در حالت حلقه باز با ایجاد شرایط اولیه مناسب برای موتورها با پاسخ غیرخطی مقایسه خواهد شد.کلیدواژه ها
ریزپرنده، ریزپرنده شبه سنجاقک، مکانیزم بالزن کلپ فلینگ، دم صلب فعال، بالزن، هاورمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.