سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MMMC02_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 184
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیشبینی قیمت زغال سنگ با استفاده از سری های زمانی در الگوریتم بیان ژن (GEP)
چکیده مقاله:
زغال سنگ به عنوان یکی ازبزرگترین منابع تامین انرژی جهان همواره مطرح بوده است. علاوه بر این امروزه با افزایش جمعیت و پیشرفت کشورهای درحال توسعه میزان مصرف و تقاضای انرژی و بویژه نفت، گاز و حاملهای انرژی مانند زغال سنگ که قابلیت جایگزینی با نفت خام را دارند افزایش یافته است. زغال سنگ یک کالای مهم اقتصادی و یکی از مهمترین منابع انرژی جهان است که در بسیاری از صنایع مانند فولاد سازی و ... که به گرما و انرژی زیاد نیاز دارند به کار میرود. بر این اساس تغییرات قیمت آن در بازارهای بین المللی میتواند بسیار اثرگذار باشد. هدف از مقاله حاضر، پیشبینی قیمت زغال سنگ است که برای نیل به این هدف داده های مربوط به قیمت زغال سنگ در خلال سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱ جمع آوری شده و با استفاده از سریهای زمانی در الگوریتم بیان ژن به پیش بینی قیمت زغالسنگ پرداخته شده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد که روند تغییرات قیمت زغال سنگ در بازه ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۱ به صورت افزایشی خواهد بود و این موضوع با مقادیر واقعی قیمت زغال سنگ همخوانی دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MMMC02_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1362115/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاکری، جمشید و دهقانی، حسام و امینی خوشالان، حاصل،1400،پیشبینی قیمت زغال سنگ با استفاده از سری های زمانی در الگوریتم بیان ژن (GEP)،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی متالوژی، مکانیک و معدن،تهران،https://civilica.com/doc/1362115
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، شاکری، جمشید؛ حسام دهقانی و حاصل امینی خوشالان)
برای بار دوم به بعد: (1400، شاکری؛ دهقانی و امینی خوشالان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- آینده پژوهی توسعه خودروهای برقی و آثار آن بر صنایع معدنی
- بررسی و تحلیل تصدی گری دولت در معادن ایران
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۳۳ . بخش صنعت، معدن و پتروشیمی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.