سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: SFIES01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 200
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه نظریه ها و الگوهای سوگ و رویکردهای درمانی در سوگ پیچیده
چکیده مقاله:
سوگ یک پاسخ ط بیعی به فقدان و از دست دادن است. این ازدست دادن می تواند مرگ عزیزان، بیماری، قطع یک رابطه یا هر چیزدیگری که برای ما مهم است باشد. هر فردی سوگ را متفاوت تجربه می کند . در س وگ ممکن است هر نوعی از عواطف و احساساتدرست یا نادرست تجربه شود . غمگینی، شوک، انکار یا عدم باور، گیجی، خشم، یا احساس رهایی معمولا در سو گ تجربه می شوند.برخی از افرادبه راحتی احس اسات خود را نشان میدهند، اما برخی دیگر میخواهند در تنهایی مراحل سوگ را بگذراند. مدت سوگبرای هر فرد متفاوت ا ست و به م سائل مختلفی مانند نوع رابطه با فردی که از د ست رفته، شرایط مرگ فرد، و میزان زمان انتظاربرای مرگ بستگی دارد. اگر دوران سوگواری به درستی طی نشود، فرد با مسائل و مشکلاتی مواجه می شود که سبب کاهشعملکرد فردی و اجتماعی می گردد . این سوگ پیچیده و درمانده کننده، متاسفانه با گذر زمان و به طور خود بخودی درماننمی گردد. این درمان، از چالش برانگیزترین موضوعات مشاوره و روان درمانی می باشد و از آنجایی که رویکردهای متفاوتی در ایندرمان وجود دارد، پژوهش حاضر به مقایسه این رویکردها می پردازد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SFIES01_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1362069/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضان نیا، سیده سپیده و آسایش، محمدحسن،1400،مقایسه نظریه ها و الگوهای سوگ و رویکردهای درمانی در سوگ پیچیده،کنفرانس سراسری مطالعات و یافته های نوین در علوم تربیتی، مشاوره و روانشناسی ایران،قم،https://civilica.com/doc/1362069
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، رمضان نیا، سیده سپیده؛ محمدحسن آسایش)
برای بار دوم به بعد: (1400، رمضان نیا؛ آسایش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اثربخشی آموزش تغییرات سبک زندگی و مولفه های روانشناسی مثبت را بر منبع کنترل و سلامت روانی دانشجویان
- اثربخشی آموزش مولفه های روانشناسی مثبت گرا بر خودکارآمدی و انتظارات پیامد دانشجویان
- مقایسه اثربخشی هیپنوتراپی و درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر اضطراب امتحان و عزت نفس دانش آموزان
- نقش احساس تنهایی و هراس اجتماعی در اعتیاد نوجوانان به شبکه های اجتماعی مجازی
- شیوع شناسی خشونت سایبری در نوجوانان شهر اهواز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.