سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: RADARC08_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 81
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و ارزیابی عملکرد الگوریتم های تخمین زاویه ورود در آرایه های خطی و صفحه ای
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین موضوعات مورد بررسی در سیستم های آرایه ای، تخمین زاویه سیگنال ورودی و حذف سیگنال های اخلال گر است.الگوریتم های مختلفی جهت تخمین زاویه ورود سیگنال به منظور افزایش دقت و قدرت تفکیک پذیری در آرایه ها پیشنهاد شده است که در این مقاله بهبررسی شش الگوریتم MUSIC ، root-MUSIC ، ESPRIT ، root-WSF ، Beamscan و MVDR ، پرداخته میشود و عملکرد آنها با هم مقایسه می گردد. نتایج شبیه سازی نشان می دهد تحت شرایط ثابت، الگوریتم MUSIC دقت و تفکیک پذیری بالاتری برای اهداف نزدیک به هم دارد و برای کاربردهای نظامی و شبکه های ۵G مناسب تر است. علاوه بر این، الگوریتم root-MUSIC هم دقت بالا و محاسبات ساده تری دارد، اما فقط برای آرایه های خطی مطلوب است. همچنین به منظور افزایش دقت و تخمین هر دو زاویه سمت و ارتفاع، می توان آرایه های صفحه ای را به کار برد که سه الگوریتم MUSIC ، MVDR و Beamscan برای این آرایه ها قابل استفاده هستند. در انتها اثر پارامترهای مختلف از جمله نسبت سیگنال به نویز، تعداد سنسورها، تعداد تصاویر لحظه ای و فاصله بین سنسورها بر عملکرد تخمین ارزیابی می شود و نتایج حاصل شده را می توان برای یک طراحی یا روش بهینه مدنظر قرار داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RADARC08_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1360854/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی صدر، مهدیه و فاطمی مفرد، رضا،1400،بررسی و ارزیابی عملکرد الگوریتم های تخمین زاویه ورود در آرایه های خطی و صفحه ای،هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانه های مراقبتی ایران،رى،https://civilica.com/doc/1360854
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، هاشمی صدر، مهدیه؛ رضا فاطمی مفرد)
برای بار دوم به بعد: (1400، هاشمی صدر؛ فاطمی مفرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه روش تدریس مادام العمر و نقش آن در سرمایه اجتماعی دانش آموزان دوره متوسطه در درس ادبیات فارسی
- نقش زبان فارسی برآموزش مهارت های زندگی در سلامت روان دانش آموزان دبیرستان های شهرستان دلفان
- بررسی اثر بخشی اختلالات مرزی ، پارانویا و وسواس فکری عملی نوجوانان در سه خانواده استبدادی ، قانون مدار و سهل گیر
- بررسی میزان مسئولیت پذیری و جامعه پذیری با سرمایه روانشناختی در حیطه خانواده و جامعه بین دانش آموزان دخترو پسر مدارس دولتی و غیر دولتی
- بررسی عوامل موثر بر کارآمدی ، ناکارآمدی معلم در فضای مجازی مطالعه موردی معلمان شهرستان دلفان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.