سال انتشار: 1400
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان و ادبیات
کد COI مقاله: CELPA05_027
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 92
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله The Relationship Between Iranian EFL learners' Social Class, Their Willingness to Communicate and Tendency to Achieve Higher Degree of Proficiency
چکیده مقاله:
This study aimed to investigate the relationship between a group of Iranian EFL language learners' social class, willingness to communicate, and their tendency to achieve higher degree of proficiency. Fifty-five participants (N= ۵۵) (۲۶ males and ۲۹ females) were selected randomly. Two different of questionnaires were distributed among participants simultaneously. A willingness to communicate and a social class questionnaire were used to determine the social class of the learners and a third questionnaire was administered to find out the participants' tendency to achieve higher proficiency levels. The obtained statistical analyses using ANOVA and Pearson Correlation indicated a significant relationship between the variables.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CELPA05_027 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1360791/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Gholami, Hamid and Ahmadi Zameleh, Alimorad and Golshani, Samira,1400,The Relationship Between Iranian EFL learners' Social Class, Their Willingness to Communicate and Tendency to Achieve Higher Degree of Proficiency,Fifth International Conference on Language and Literature Studies,Tehran,https://civilica.com/doc/1360791
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400, Gholami, Hamid؛ Alimorad Ahmadi Zameleh and Samira Golshani)
برای بار دوم به بعد: (1400, Gholami؛ Ahmadi Zameleh and Golshani)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رشد و توسعه عرفان در شعر
- بررسی تشبیه در دیوان خواجوی کرمانی با توجه به آیات قرآن
- تحلیل گفتمان تصویر دیگری در رمان یکی از روزها به بلوغ رسیدم اثر محمود نجیمی بر اساس مدل ون دایک
- ملاحظاتی در باب تعریف رابطه واژگانی شمول معنایی
- Clubhouse; a New Social Media Platform for English Language Learning
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.