تحلیل منحنی های فرکتالی روشی نوین در معرفی معیارهای اکتشافی مرتبط با زایش طلا در چهار گوشه 1/250000 میانه - شمالغرب ایران

  • سال انتشار: 1381
  • محل انتشار: ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI06_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1830
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرضا مهرنیا

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتی

ایرج رسا

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

جداسازی بخشهای مختلف یک بی هنجاری توسط الگوی فرکتالی Concentration Area – یکی از روشهای متداول در اکتشافات ژئوشیمیایی است. طی این نوشتار و بر اساس ویژگیهای فرکتالی داده های رقومی راهکار نوینی ارائه گردیده است که به موجب آن تحلیلی از توابع درجه دوم یا سوم یک منحنی نرمال پس از جایگزینی در مختصات لگاریتمی از خواص فرکتالی توابع لاگ نرمال برحوردار گردیده و امکان ارزیابی تغییرات غلظت بر حسب تغییرات سطح محصور متقارن هر بی هنجاری در قالب معرفی کمیت جدیدی فراهم می گردد که از آن تحت عنوان معیار غنی شدگی نام می بریم. بنا براین مولفه های اسکالر و برداری این کمیت جایگزی های مناسبی در تعریف توابع عضویت متناسب با مدلهای زایشی خواهند بود.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.