سال انتشار: 1400
محل انتشار:
نهمین کنفرانس بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نفت
کد COI مقاله: IRCCE09_039
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 109
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود اتصال ساختارهای گرافن سه بعدی به سطح بستر پارچه کربنی با واسطه گروههای سیلانی برای کاربردهای ابرخازن
چکیده مقاله:
خاصیت آ بگریزی پارچه کربنی تجاری، ظرفیت ویژه اندک و نیز سازگازی کم آن با اکسید گرافن) GO (سبب محدودیت در استفاده از آن به عنوان بستر در الکترودهای ابرخازن شده است. در این پژوهش ابتدا پارچه کربنی تجاری به منظور افزایش ترشوندگی و نیز بهبود سازگاری آن با ورقات GO تحت اکسایش الکتروشیمیایی قرار گرفت. علاوه بر آن برای افزایش استحکام اتصال لایه گرافن سه بعدی با سطح بستر پارچه کربنی، استفاده از یک مولکول واسطه با قابلیت برقراری پیوند کووالانسی با سطح بستر و نیز با ورقات GO پیشنهاد شده و سیلانی کردن پارچه کربنی با عامل سیلانی آمین دار مورد بررسی قرار گرفت.لایه نشانی گرافن سه بعدی و ایجاد پیوند کوالانسی میان گرافن سه بعدی و سطح بستر با یک روش سه مرحل های به انجام رسید؛ در مرحله اول هیدروژل GO به روش الکتروفورتیک تشکیل داده شد. در گام بعدی برقراری پیوند قوی کووالانسی میان هیدروژل GO با سطح بستر به روش EDC-NHS انجام شد و در ادامه کاهش هیدروژل GO به روش الکتروشیمیایی صورت گرفت. عملکرد الکتروشیمیایی الکترود بدست آمده بهبود قابل توجه ظرفیت لایه دوگانه و نیز شبه خازنی در الکترود را نشان داد. ظرفیت ویژه بدست آمده برای الکترود بهبودیافته در چگالی جریان ۲-mA cm ۱ برابر با ۲-mF cm ۶ / ۱۸۳ بوده که ۴ / ۱ برابرمقدار محاسبه شده برای الکترود فاقد پیوند کووالانسی بودهاست. بهبود اتصال میان لایه گرافن سه بعدی با سطح بستر پارچه کربنی الکترود حاصله را کاندید مناسبی برای لایه نشانی مواد فعال شبه خازنی و نیز به عنوان الکترودهای منعطف ابرخازنی معرفی نموده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRCCE09_039 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1359746/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانیان، علیرضا و ناجی، لیلا،1400،بهبود اتصال ساختارهای گرافن سه بعدی به سطح بستر پارچه کربنی با واسطه گروههای سیلانی برای کاربردهای ابرخازن،نهمین کنفرانس بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نفت،تهران،https://civilica.com/doc/1359746
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، رحمانیان، علیرضا؛ لیلا ناجی)
برای بار دوم به بعد: (1400، رحمانیان؛ ناجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Chromatin dynamics as polymers
- بررسی مکانیسم عمل و سیگنالینگ استروئیدهای گیاهی
- بررسی روشهای تصفیه پسابهای نفتی و آب همراه
- فرمولاسیون پوسته کپسول سخت با سیستم رهایش در روده کوچک: حساس به Ph
- سنتز نانوصفحات اکسید گرافن به روش هامرز اصلاح شده و بررسی کاربرد های آن در زیست پزشکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- آینده پژوهی در روغن های صنعتی و روانکارهای مورد استفاده در صنعت برق
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۵) دوره دهم
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۳ . بخش نفت و گاز)
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۴ . صنایع پایین دستی پتروشیمی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.