سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: AUCEECONF01_081
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 148
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گود برداری ساختمان در کلان شهرها با رویکرد تامین ایمنی و محیط زیست
چکیده مقاله:
هرساله باتوسعه اجرای پروژه های عمرانی ، شاهد آن هستیم که آمار حوادث و سوانح به دلیل عدم اجرای صحیح مدیریت ایمنی روبه افزایش بوده و عمدتا در اثر فرو ریزش گودها افراد مشغول به کار بخصوص کارگران جان خود را از دست می دهند و یا دچار انواع صدمات و معلولیت ها می شوند یکی از مسائل مهم در بخش پروژه های عمرانی ، ایجاد پایداری مناسب در هنگام تخریب ، گودبرداری و اجرای سازه نگهبان است وجود استاندارد ها و دستورالعمل های مناسب ،اجرای دقیق آنها و آموزش کارکنان که یکی از مهم ترین بخش های ایمنی است راهکارهایی بحرای اجتناب این حوادث ناخواسته می باشد در این پژوهش ضرورت اهمیت تامین مدیریت ایمنی در کارگاه های گودبرداری پس از شناسایی مهمترین ریسکهای ایمنی موجود در یک پروژه گودبرداری، رتبه بندی و در نهایت انتخاب روش بهینه برای تامین ایمنی گودبرداری پرداخته شده است به عبارتی نتایج تحقیق روشی مناسب برای کلیه کسانی که به نحوی در معرض صدمات ناشی از عملیات گود برداری قرار دارند و همچنین در مورد تمام نقاطی که در آن حفاریها و گودبرداریهای عمرانی صورت می گیرد قابل استفاده می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AUCEECONF01_081 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1359353/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعیدی درخش، محمدحسین و فرخی زاده، سعید،1400،گود برداری ساختمان در کلان شهرها با رویکرد تامین ایمنی و محیط زیست،اولین کنفرانس بین المللی معماری ،شهرسازی ،عمران و محیط زیست،https://civilica.com/doc/1359353
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، سعیدی درخش، محمدحسین؛ سعید فرخی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1400، سعیدی درخش؛ فرخی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.