بررسی جایگاه توسعه پایدار در مبانی انسان شناسی ونماد پردازی اعداد و اشکال در هندسه وتناسبات معماری اسلامی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی معماری ،شهرسازی ،عمران و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: AUCEECONF01_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 342
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه غیرانتفاعی علم و هنر یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
کارشناسی معماری
کارشناسی معماری
چکیده
بی شک فرهنگ جلوه گاه مهمترین باورهای هر قومی است و یکی از مصادیق بارز آن را می توان در چگونگی بهره گیری از انرژی جستجو نمود چه در بعد کمی و چه در بعد کیفی آن کالبد بنا علاوه برتامین نیازهای زیستی وفرهنگی انسان ، به صورت بخشی از محیط زیست تامین انرژی های مورد نیاز ساختمان را نیز از منابع طبیعی برعهده دارد نتیجه این روند نوعی معماری همساز با اقلیم و بومی از نطر فرهنگی و اقلیمی است که می تواند پاسخی مناسب به کاهش شدید منابع انرژی های تجدیدناپذیر و افزایش آلودگی های زیست محیطی ناشی از تقلید بدون شناخت از فرهنگ معماری جهانی و عدم انطباق با اصول فرهنگی و اقلیمی بومی در دوران معاصرایران از توجه به جغرافیا و اقلیم که از عناصر مهم شکل دهنده فرهنگ و در راستای آن فرهنگ معماری و از جمله وجوه بسیار مهم در شکل گیری معماری بومی و همساز با محیط هستند. معماری یکی از مظاهر مهم تمدنی است. با سیطره جهان بینی و فرهنگ مدرن بر جوامع بشری ، معماری مدرن نیز در همه کشورها رواج پیدا کرد.معماریای که برگرفته از تفکر و فرهنگی است که با شاخصه های اسلامی متناسب نیست. پس لازم است که بر اساس مبانی اعتقادی و فرهنگی اسلام، معماریای تولید شود که در راه پیشبرد اهداف معنوی انسان قرار گیرد. مبانی انسان شناسی، جایگاهی اساسی در شکل گیری هویت معماری اسلامی دارد. پس هنر اسلامدارای گنجینه عظیمی از معانی عمیق عرفانی و حکمت الهی است زیرا این هنر ریشه در بنیان های ژرف تفکری معنوی و الهی دارد.کلیدواژه ها
توسعه پایدار، معماری اسلامی، عالم غیب، روح انسان .نمادپردازی، تناظر اعداد، هندسه، تناسباتمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.