بررسی موانع توسعه کارآفرینی در سازمان های دولتی ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و علوم اسلامی
  • کد COI اختصاصی: NCMEI02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 394
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عزیز اسمعیل زاده

دانشجو ارشد مدیریت بازرگانی واحد اردبیل دانشگاه مقدس اردبیلی. اردبیل . ایران

مهدی حسینی

گروه مدیریت واحد گرمی .دانشگاه ازاد اسلامی .گرمی .ایران

چکیده

کارآفرینی، مفهومی است که همراه با خلقت بشر وجود داشته است. به تعبیری دیگر، کارآفرینی،کانون و مرکز ثقل کار، تلاش و پیشرفت بشر در عصر مدرنیته، تلقی می شود. به زبان ساده، کارآفرینیهمان فرایند تاسیس و یا توسعه کسب وکار، برمبنای یک فکر و ایده نو است و به منظور رشدو نمو در جوامع، نیازمند وجود فرهنگ خاصی است. با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در اقتصادهای نوین و ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط، کشورهای مختلف برنامه های مفصلی را برای بسط چنین فرهنگی در جامعه خود تدارک دیده ا ند تا بتوانند همچنان مسیر رشد و پویایی شان را ادامه دهند. بنابراین، شناسایی موانع موثر بر ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در جامعه، و نیز ویژگیهای منحصر به فرد کارآفرینان در سازمان در دنیای امروز به عنوان عنصر رشد و توسعه از ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب می شود؛ به گونه ا ی که عنصر کارآفرینی به عنوان موتور محرک تولید و توسعه اقتصادی، و از سویی پرورش دهنده و تقویت کننده روحیه سرمایه گذاری و بهره وری در نیروی انسانی تلقی می شود. از این رو آشنایی با مفاهیم و تعاریف و ابعاد مختلف کارآفرینی سازمانی، به همراه شناخت موانع و راهکارهای مرتفع کردن آن ها می تواند در نهادینه شدن کارآفرینی و فرهنگ آن در هر جامعه ای راهگشا باشد. این مهم، خط اصلی فکری این مقاله را شکل داده و سعی بر اینست در این حوزه و دستیابی به آن گام هایی برداشته شود.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، سازمان های دولتی، سرمایه گذار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.